Nays uygulaması içerisinden para yatırma bölümüne girdim ve banka kartı ile yatır seçeneğini seçtim. Papara kart bilgilerimi girip 350 TL bakiye seçtim. SMS doğrulamasından sonra Papara'da ki para gitti Nays hesabıma girince 350 TL yükledin dedi ama para hesaba gelmedi. Üstelik Nays işlem geçmişinde de 350 TL yüklendiğine dair bir bilgi yok. Para Papara kartta da değil. Para uçtu mu? Ne yapmalıyım?

Para uçmamıştır Nays'da sistemsel bir hata olmuştur yüklenmemiştir. Nays müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Nays uygulaması içerisinden para yatırma bölümüne girdim ve banka kartı ile yatır seçeneğini seçtim. Papara kart bilgilerimi girip 350 TL bakiye seçtim. SMS doğrulamasından sonra Papara'daki para gitti Nays hesabıma girince 350 TL yükledin dedi ama para hesaba gelmedi. Üstelik Nays işlem geçmişinde de 350 TL yüklendiğine dair bir bilgi yok. Para Papara kartta da değil. Para uçtu mu? Ne yapmalıyım?

Papara'ya kayyum atandı o sebebten dolayı işlemler olmuyor Papara müşteri hizmetlerini aradım 3 dakika boyuna çaldı açmadılar bende kapadım.

Evet son durum bu.

Bildirim geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250527_124658_Instagram.webp
    Screenshot_20250527_124658_Instagram.webp
    488,1 KB · Görüntüleme: 130