Papara'ya şimdi ne olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmperorAntares
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Peki Paycell kapanır mı? Turkcell uygulaması olduğu için kumar oynatsa bile alttan alıp kapatmazlar diye düşünüyorum. Sizce?

Peki Paycell kapanır mı? Turkcell uygulaması olduğu için kumar oynatsa bile alttan alıp kapatmazlar diye düşünüyorum. Sizce?
Bu ülkedeki her şey her an kapanabilir. Sana burada kim garanti versin şimdi? Discord, PayPal... Minecraft'ı bile yasaklamaya çalışmış ülkedeyiz.

Bakkal açar gibi ön ödemeli kart şirketleri türemeye başladı. Yeniler patlayacak derken en köklü olanlardan biri patladı. Arkasında banka olmayan finansal kuruluşlara güvenmemek lazım. En azından Türkiye'de.

Kayyum atandığına göre açılma ihtimali var ama bu ülkede ne olacağı hiçbir zaman belli olmuyor.

@20571 'Umarım açılmaz' ifadenizi hangi gerekçeyle kullandığınızı merak ediyorum. Benim gibi birçok kişi parasını çekememişken, birikimlerimizin kaybolmasını mı tercih edersiniz? Bu konudaki düşüncelerinizi açıklarsanız sevinirim.

Papara en az 1 ay açılmaz diye düşünüyorum.

Bu ülkedeki her şey her an kapanabilir. Sana burada kim garanti versin şimdi? Discord, PayPal... Minecraft'ı bile yasaklamaya çalışmış ülkedeyiz.
Yasaklamaya çalışmış değil, Minecraft hariç ikiside hala yasaklı.

Yaklaşık 15TL falan içeride kaldı. Eğer fiziksel kartınız varsa veya kart bilgilerini biliyorsanız dijital veya fiziksel ödeme yapabiliyorsunuz.

Keşke reşit olsaydım da kredi kartı kullansaydım ama reşit olmadığım için böyle bir yönteme başvurmuştum zaten. Reşit olur olmaz kendime sıfırdan güvenli bir şekilde kredi kartı alırım. Papara'nın en sevdiğim yönü yaş kısıtlaması düşük olması ve cashback olayıydı. Ne yazık ki artık yok. Umarım aklanır şirket ve bir an önce bu mağduriyet giderilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…