Peki Paycell kapanır mı? Turkcell uygulaması olduğu için kumar oynatsa bile alttan alıp kapatmazlar diye düşünüyorum. Sizce?
Bu ülkedeki her şey her an kapanabilir. Sana burada kim garanti versin şimdi? Discord, PayPal... Minecraft'ı bile yasaklamaya çalışmış ülkedeyiz.

Kayyum atandığına göre açılma ihtimali var ama bu ülkede ne olacağı hiçbir zaman belli olmuyor.

@20571 'Umarım açılmaz' ifadenizi hangi gerekçeyle kullandığınızı merak ediyorum. Benim gibi birçok kişi parasını çekememişken, birikimlerimizin kaybolmasını mı tercih edersiniz? Bu konudaki düşüncelerinizi açıklarsanız sevinirim.

Selam dostlar. Bugünkü haberi ne yazık ki aldım. Haber kısmı muamma zaten o yüzden girmeyeceğim. Fakat benim almak istediğim bir kulaklık vardı. Hatta tam almaya niyetlenirken baktığım sitede stoku bitti sonra bir daha tam alacakken bu sefer Papara patladı. Elimde nakit var fakat bunu bir şekilde karta çekip online ödeme yapmam lazım bugün ya da yarın. Aklında bir fikir olan var mıdır acaba? Bir de Papara'ya ne olacak? Geri açılır mı sizce?

Papara en az 1 ay açılmaz diye düşünüyorum.

Yasaklamaya çalışmış değil, Minecraft hariç ikiside hala yasaklı.
Screenshot_20250527-185715.webp

Evet, çoğu kişinin hala içeride parası.

Bir şey olmayacak, bundan sonra devlet ön ödemelei kartları her an kapatabilir ve içeride paranız kalırsa yapabileceğiniz herhangi bir şey olmyacak, lafın özü reşit olanlar için kredi kartı kullanmak en mantıklısı.
Keşke reşit olsaydım da kredi kartı kullansaydım ama reşit olmadığım için böyle bir yönteme başvurmuştum zaten. Reşit olur olmaz kendime sıfırdan güvenli bir şekilde kredi kartı alırım. Papara'nın en sevdiğim yönü yaş kısıtlaması düşük olması ve cashback olayıydı. Ne yazık ki artık yok. Umarım aklanır şirket ve bir an önce bu mağduriyet giderilir...