Selam dostlar. Bugünkü haberi ne yazık ki aldım. Haber kısmı muamma zaten o yüzden girmeyeceğim. Fakat benim almak istediğim bir kulaklık vardı. Hatta tam almaya niyetlenirken baktığım sitede stoğu bitti sonra bir daha tam alacakken bu sefer Papara patladı. Elimde nakit var fakat bunu bir şekilde karta çekip Online ödeme yapmam lazım bugün ya da yarın. Aklında bir fikir olan var mıdır acaba? Bir de Papara'ya ne olacak? Geri açılır mı sizce?

İllaki açılır milyonlarca insanın parasının içeride kalması imkansız. E nihayetinde bunu sıradan vatandaş da kullanıyor.
Hesap hareketlerini incelerler yasa dışı bir şey varsa gerekli işlemleri yaparlar birkaç güne de açılır gibi duruyor.

İllaki açılır milyonlarca insanın parasının içeride kalması imkansız. E nihayetinde bunu sıradan vatandaş da kullanıyor.
Hesap hareketlerini incelerler yasa dışı bir şey varsa gerekli işlemleri yaparlar birkaç güne de açılır gibi duruyor.
İninal'dekiler vatandaş değil miydi? 2 aydır içerde ciddi miktarda parası kalan insanlar var. Konu devlet olunca her şey her an olabilir.

Son düzenleme:
İninal olayını bilmiyorum içeride mi kaldı paralar?

Umarım böyle bir şey yaşanmaz.
Evet, çoğu kişinin hala içeride parası.

Selam dostlar. Bugünkü haberi ne yazık ki aldım. Haber kısmı muamma zaten o yüzden girmeyeceğim. Fakat benim almak istediğim bir kulaklık vardı. Hatta tam almaya niyetlenirken baktığım sitede stoku bitti sonra bir daha tam alacakken bu sefer Papara patladı. Elimde nakit var fakat bunu bir şekilde karta çekip online ödeme yapmam lazım bugün ya da yarın. Aklında bir fikir olan var mıdır acaba? Bir de Papara'ya ne olacak? Geri açılır mı sizce?

Bir şey olmayacak, bundan sonra devlet ön ödemelei kartları her an kapatabilir ve içeride paranız kalırsa yapabileceğiniz herhangi bir şey olmyacak, lafın özü reşit olanlar için kredi kartı kullanmak en mantıklısı.