Detaylar
Kim cevapladı?Zaranon
Uzman
Sipay'da 10-15 tane farklı sanal kart açılabiliyor mu?
Canepe
Uzman
Geçmiş olsun Akbank ATM'lerinde QR ile çekiliyor biliyorum ama emin değilim. Bir miktarını çekebilirsiniz sanırım. Ancak bence endişelenmeyin, bu bir göz korkutma eylemi gibi duruyor. Şirket şeffaf ve lisanslı bir şirket, kayyum atanması kapanacağı anlamına gelmiyor. Devlet bu haberden sonra dönemsel bir şekilde gerekli kişileri rahatsız edecektir.
Nays nasıl dostlar?
Kullanan var mı?
Olmadı ona geçelim.
Kullanan var mı?
Olmadı ona geçelim.
Drwenski
Uzman
Ben kullanıyorum gayet memnunum. Cashbackleri nasıl bilmiyorum ben sadece Spotify için kullanıyorum %50'sini geri veriyor. Onun harici Papara'dan çok bir farkı yok. İşlem ücreti gibi bir durumda yok.Nays nasıl dostlar?
Kullanan var mı?
Olmadı ona geçelim.
Zaranon
Uzman
Nays nasıl dostlar?
Kullanan var mı?
Olmadı ona geçelim.
Var, iş görüyor ama arada. Papara'nın kullanışlılığı yanında bayağı sönük, hep öyleydi iyileştirmediler. Cashbackleri eskisi gibi değil, aynı zamanda cashbackler 1-3 iş günü arasında yatıyor, anında değil. Papara'da imkan sağlanan 10 tane sanal kart yerine 1 tane kullanabiliyorsunuz. Ufak tefek işler için iş görür ama bir şeye hesap açıyorken farklı alternatiflere yönelmek daha mantıklı gibi.
Drwenski
Uzman
Evet doğru. Sanal kart olayını bilmiyorum fakat cashbackler 2 gün sonra yatmış bende hep.Var, iş görüyor ama arada. Papara'nın kullanışlılığı yanında bayağı sönük, hep öyleydi iyileştirmediler. Cashbackleri eskisi gibi değil, aynı zamanda cashbackler 1-3 iş günü arasında yatıyor, anında değil. Papara'da imkan sağlanan 10 tane sanal kart yerine 1 tane kullanabiliyorsunuz. Ufak tefek işler için iş görür ama bir şeye hesap açıyorken farklı alternatiflere yönelmek daha mantıklı gibi.