Türkiye saatiyle 23.00. kampanyaya katılacak arkadaşlar için; daha önünüzde saatler var.

Eki Görüntüle 53656

Eki Görüntüle 53654

Eki Görüntüle 53657

Kısacası kampanya hala devam ediyor ve ortada yanlış bir şey yok. Ufak bilgilendirme olsun.

Hocam sitesinde "kampanyaya katılabilmek için 5 Haziran 2024 tarihi saat 12:00'den önce Papel'de “onaysız hesap” veya “onaylı hesap” statüsünde üyeliğinin bulunması gerekir." şeklinde yazıyor yani benim gibi Papel hesabı olmayanlar şu an kayıt olsa bile kampanyadan yararlanamıyor mu? Ben o şekilde anladım yani.

Simdiden soyleyeyim, katilim sartlari eskisi gibi uye ol kazan degil.

Papel Üyelik Durumu: Kampanyaya katılabilmek için 5 Haziran 2024 tarihi saat 12:00’den önce Papel'de “Onaysız Hesap” veya “Onaylı Hesap” statüsünde üyeliğinin bulunması gerekir. Daha önce Papel'e üye olmuş ve “Sözleşmeli Hesap” statüsünü kazanmış kullanıcılar ve 5 Haziran 2024 tarihi saat 12:00’den sonra yeni üyelik açan kullanıcılar kampanyanın kapsamının dışındadır.

Kimlik Doğrulama: Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra, 5 Haziran 2024 tarihi Türkiye saati ile 23.00'ten önce dijital kimlik doğrulama adımlarını eksiksiz ve başarılı bir şekilde tamamlamalısın.

Ödül: Dijital kimlik doğrulama işlemlerini başarıyla tamamlayan kullanıcılar 250 TL tutarında elektronik para ödülü kazanacaktır.

Bugun saat 23:00'da sona ereceği söylenmiş.
Hocam ben kampanya ilk başladığında bu tarihten daha önce hesap açmıştım ve gmail’imi doğruladım ama kimliğimi doğrulamadım. Şu an kimliğimi
doğrulasam para gelecek mi? Buna dair herhangi bir yazı bulunmuyor.

@TBTURK evet doğrudur, katılamıyor. Bu kampanya bir kez yapılmıştı, şimdi tekrarlıyorlar. Sebebi büyük ihtimalle kampanya ilk yapıldığında, uygulama acayip sorunluydu. Kimlik onaylamıyordu, NFC çalışmıyordu vs vs. Büyük ihtimalle o sorunları düzeltip özür adına tekrar gerçekleştiriyorlar kampanyayı.

@TBTURK biraz kampanya sahibi kuruluşun da hatası var. Saat dilimi farkı olabilir diyeceğim ama kampanya koşullarının ilk maddesine kampanyanın yalnızca Türkiye'de geçerli olduğunu yazmışlar.

Tuhaf, kafa karıştırıcı ama durum bu.

Simdiden soyleyeyim, katilim sartlari eskisi gibi uye ol kazan degil.

Papel Üyelik Durumu: Kampanyaya katılabilmek için 5 Haziran 2024 tarihi saat 12:00’den önce Papel'de “Onaysız Hesap” veya “Onaylı Hesap” statüsünde üyeliğinin bulunması gerekir. Daha önce Papel'e üye olmuş ve “Sözleşmeli Hesap” statüsünü kazanmış kullanıcılar ve 5 Haziran 2024 tarihi saat 12:00’den sonra yeni üyelik açan kullanıcılar kampanyanın kapsamının dışındadır.

Kimlik Doğrulama: Üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra, 5 Haziran 2024 tarihi Türkiye saati ile 23.00'ten önce dijital kimlik doğrulama adımlarını eksiksiz ve başarılı bir şekilde tamamlamalısın.

Ödül: Dijital kimlik doğrulama işlemlerini başarıyla tamamlayan kullanıcılar 250 TL tutarında elektronik para ödülü kazanacaktır.

Bugun saat 23:00'da sona ereceği söylenmiş.
Haberiniz olsun 5 Haziran 2006’dan sonra doğanları sanırım Papel kabul etmiyor çünkü 27 Ekim 2008 yapmaya çalıştığımda beni 5 Haziran 2006’ya atıyor.

@TBTURK evet doğrudur, katılamıyor. Bu kampanya bir kez yapılmıştı, şimdi tekrarlıyorlar. Sebebi büyük ihtimalle kampanya ilk yapıldığında, uygulama acayip sorunluydu. Kimlik onaylamıyordu, NFC çalışmıyordu vs vs. Büyük ihtimalle o sorunları düzeltip özür adına tekrar gerçekleştiriyorlar kampanyayı.
Geçen olan kampanya ile aradaki farkı bir türlü anlayamamıştım, şimdi oldu. :thumbsup:

@TBTURK evet doğrudur, katılamıyor. Bu kampanya bir kez yapılmıştı, şimdi tekrarlıyorlar. Sebebi büyük ihtimalle kampanya ilk yapıldığında, uygulama acayip sorunluydu. Kimlik onaylamıyordu, NFC çalışmıyordu vs vs. büyük ihtimalle o sorunları düzeltip özür adına tekrar gerçekleştiriyorlar kampanyayı.

Anladım hocam. Bir sürü bankada bir sürü hesap var zaten bu kampanyadan yararlanamıyorsam şimdilik üye olmaya gerek yok.

Hocam ben kampanya ilk başladığında bu tarihten daha önce hesap açmıştım ve gmail’imi doğruladım ama kimliğimi doğrulamadım. Şu an kimliğimi
doğrulasam para gelecek mi? Buna dair herhangi bir yazı bulunmuyor.
Gelmeyecek galiba, ben hiç okumadan bedava kimlik verdim heriflere. Hesabı silsem de ellerinde artık :D Bu 250 TL nasip olmayacak anlaşıldı.

Kimlik doğrulama kampanyasını kaçırınca hesabı silme talebi oluşturmuştum, şimdi tekrar yüklüyorum. Müşteri hizmetleri beni görünce şu şekil çağıracak :D.

Gelmeyecek galiba, ben hiç okumadan bedava kimlik verdim heriflere. Hesabı silsem de ellerinde artık :D Bu 250 TL nasip olmayacak anlaşıldı.
Evet kimlik bilgilerimi girerken 2008 yapamıyorum. Direkt 2006 ve oradan da 5 hazirana atıyor. 2006 doğumlu haziran 6’da doğan o kişi: