Bankacılık Papel ile 250 TL geri döndü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    papel
Kimlik doğrulama kampanyasını kaçırınca hesabı silme talebi oluşturmuştum, şimdi tekrar yüklüyorum. Müşteri hizmetleri beni görünce şu şekil çağıracak .

SIM kart blokesi koyuyorlar. Ben şansımı denemeye gittim. Olursa olur olmazsa bir kere daha silerim.

İfadeler: MEQ
Evet kimlik bilgilerimi girerken 2008 yapamıyorum. Direkt 2006 ve oradan da 5 hazirana atıyor. 2006 doğumlu haziran 6’da doğan o kişi:
Problem şu, zaten 5 Haziran 2006'da doğsa bile onaylamasına rağmen alamayacak. Bu maddeye dikkat etmeyen bedava kimlik vermiş oldu (yani ben)

4 Haziran tarihinde kaydoldum hesabımı onayladım ama kampanya bitmişti. Ben alabilir miyim ?

Hocam eski kampanya bittiği zaman ben girip hesap açtım ama kampanya bittiğinden dolayı kimlik doğrulaması yapmamıştım, şimdi girip kimliğimi de doğrulatırsam gelir mi ? (şimdi hesabıma girdim ama doğrulama yapmasamda standart hesap diyor)

Son düzenleme:
Bugün yapan var ise para anında mı geliyor yoksa sonradan mı acaba?

Adamlar dalga geçiyor resmen. Bu sefer de kayıt inceleniyor deyip kampanya süresinin geçmesini bekliyor. (Daha NFC ile doğrulatma yaptırmadan oluyor bu arada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…