Detaylar
Kim cevapladı?Buna hapis cezası verilmeyecek mi şimdi abi? Açığa alınmayla kapanmaz herhalde olay.
Sosyal medyada mı olay oldu, ondan olmuştur büyük ihtimal. Yoksa inanmıyorum bir şeyler yapılacağına. Benim başıma öyle bir olay geldi ki, CİMER'e yazdım, yargı sürecinde müdahale edemeyiz dediler. 2023 yılında. Haksızlığa uğradığımla kaldım, herhangi bir ceza almadım ama derdimi de kimseye anlatamadım. Hakimlerle ve konuyla ilgisi olan polislerden zengin olursam davalar açacağım.
Eğer "iddialar" kanıtlanırsa evet hapis cezası da alacak. Hatta hapis cezası kesinleşirse cezanın miktarı sebebiyle artık savcılık yapamayacak, devlet memuru olamayacak. Hatta avukatlık da yapamayacak.Buna hapis cezası verilmeyecek mi şimdi abi? Açığa alınmayla kapanmaz herhalde olay.
Muhammet Öztürk 11
Uzman
Nasıl hukuk moderatörü oldunuz? Savcılar savcılıkları bitince avukatlık yapabiliyorlar mı?Eğer "iddialar" kanıtlanırsa evet hapis cezası da alacak. Hatta hapis cezası kesinleşirse cezanın miktarı sebebiyle artık savcılık yapamayacak, devlet memuru olamayacak. Hatta avukatlık da yapamayacak.
racooss
Yetkin
- Makaleler
- 1
Haklıysan dava açmak için zengin olmana gerek yok.Sosyal medyada mı olay oldu, ondan olmuştur büyük ihtimal. Yoksa inanmıyorum bir şeyler yapılacağına. Benim başıma öyle bir olay geldi ki, CİMER'e yazdım, yargı sürecinde müdahale edemeyiz dediler. 2023 yılında. Haksızlığa uğradığımla kaldım, herhangi bir ceza almadım ama derdimi de kimseye anlatamadım. Hakimlerle ve konuyla ilgisi olan polislerden zengin olursam davalar açacağım.
Hakimler taraf tutuyorsa?Haklıysan dava açmak için zengin olmana gerek yok.
racooss
Yetkin
- Makaleler
- 1
Evet yapabiliyorlar.Nasıl hukuk moderatörü oldunuz? Savcılar savcılıkları bitince avukatlık yapabiliyorlar mı?
Hakimler taraf tutuyorsa zengin olsan ne fayda? Hakime para vermek ise kastın, o zaman "hukuk yok yha" diyemezsin.
Olayınızı bilmiyorum ama anlattığınız senaryodaki tek sorun yaşadıklarınız değil bence. İnsanların artık CİMER'i kullanmak yerine şikayetlerini adliyede ilgili birimlere yapması gerektiğini düşünüyorum. Yine de geçmiş olsun.Sosyal medyada mı olay oldu, ondan olmuştur büyük ihtimal. Yoksa inanmıyorum bir şeyler yapılacağına. Benim başıma öyle bir olay geldi ki, CİMER'e yazdım, yargı sürecinde müdahale edemeyiz dediler. 2023 yılında. Haksızlığa uğradığımla kaldım, herhangi bir ceza almadım ama derdimi de kimseye anlatamadım. Hakimlerle ve konuyla ilgisi olan polislerden zengin olursam davalar açacağım.
Evet, "savcılıkları bitince" avukatlık yapabiliyorlar. Mesela emekli olduklarında veya meslekten kendi istekleriyle ayrıldıklarında. Genel olarak "savcılıkları bitince" avukatlık yapabilirler yani.Nasıl hukuk moderatörü oldunuz? Savcılar savcılıkları bitince avukatlık yapabiliyorlar mı?
Son düzenleme:
Kusura bakmada ben bulundugum sehirde ne savciya giderim ne hakime.Evet yapabiliyorlar.
Hakimler taraf tutuyorsa zengin olsan ne fayda? Hakime para vermek ise kastın, o zaman "hukuk yok yha" diyemezsin.
Hocam ugradigim haksizlikla kaldim. Bulunduguum sehirdeki savciya ve hakime asla guvenmiyorum. Baska sehire gidersem oradan hakkimi arardim. 2023 yilinda oldu bitti. Ama bulundugum sehirdeki adliyeye guvenim kalmadi o olaydan sonra.Olayınızı bilmiyorum ama anlattığınız senaryodaki tek sorun yaşadıklarınız değil bence. İnsanların artık CİMER'i kullanmak yerine ve şikayetlerini adliyede ilgili birimlere yapması gerektiğini düşünüyorum. Yine de geçmiş olsun.
Evet, "savcılıkları bitince" avukatlık yapabiliyorlar. Mesela emekli olduklarında veya meslekten kendi istekleriyle ayrıldıklarında. Genel olarak "savcılıjlar bitince" avukatlık yapabilirler yani.Nasıl hukuk moderatörü olduğumu sorgulamak yerine merak ettiklerinizi saygılı bir dille sormayı tercih ederseniz hep beraber keyigli sohbet edebiliriz.