bircevapsorusu

Becerikli
90 günde 3 milyon Shorts görüntülenmesi almam lazım bende 2.5 milyon gözüküyor ama para kazanma kısmında 425 bin nasıl böyle oluyor yardım edin YouTube yazdım ama dönüş sağlanmadı.

Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa YouTube'dan telif hakkı vs. yemiş videonuz varsa o içeriklerden gelen izlenme sayılmıyor yani 3. taraf telifli videolarınız varsa para kazanamıyorsunuz o videolardan izlenme gelse bile ki zaten telif uyarısını kontrol ettiğiniz yerde yazar 'telif sahibi videoyu kullanmanıza izin veriyor fakat bu videolardan para kazanamazsınız' diye.

Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa YouTube'dan telif hakkı vs. yemiş videonuz varsa o içeriklerden gelen izlenme sayılmıyor yani 3. taraf telifli videolarınız varsa para kazanamıyorsunuz o videolardan izlenme gelse bile ki zaten telif uyarısını kontrol ettiğiniz yerde yazar 'telif sahibi videoyu kullanmanıza izin veriyor fakat bu videolardan para kazanamazsınız' diye.

Bir tek telif hakkı yedim o da şarkıdan. Şu anda sadece kanalımda ihtar var o da 2 ay sonra silinecek. Hiçbir uyarı almadım YouTube'dan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tek telif hakkı yedim o da şarkıdan. Şu anda sadece kanalımda ihtar var o da 2 ay sonra silinecek. Hiçbir uyarı almadım YouTube'dan.
O zaman bilemiyorum. Son zamanlarda YouTube'un para kazanma politikası değişti veya değişecek deniyordu belki artık her izlenen videodaki veriyi birebir almıyordur para kazanma yerinde tabii bu sadece tahmin kesin bilen birisi varsa yazar.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Dediğim para kazanmaya yönelik kısıtlama doğruymuş, Techolay'ın Instagram hesabındaki bu gönderiyi gördüm şimdi:
Techolay Instagram.webp