Aylık 500 sadece depolama için. Her şeyi katarsak yıllık 30bin üzeri bir fiyat çıkıyor. 40 bin birikimim var ancak yanlış kullanmak istemiyorum.
Yıllık 30 bin dediğiniz 2 asgari ücret bile değil. Bu paralar size fazla geliyorsa, biraz daha birikim yapıp daha kararlı adımlar atmanız daha mantıklı olabilir.

16 yaşında olmanız bir şeyi değiştirmez, kâr amaçlı bir iş kurmak istiyorsunuz. Yapacağınız 30 bin yatırım size fazla geliyorsa biraz daha birikim yapmanız gerekebilir.

Bana fazla gelmiyor hocam. Eğer bu 30 bin ailemin parası olsaydı böyle bir şey yapmama izin vermezlerdi. Bu parayı yazın çalışıp kazandım, eğer parayı çöp etsemde cenelerini çekmemek için. Ülkemizdeki esnaflar cimrilikte zirveye oynadığı için ancak bu kadar kazanabildim. Maalesef.

Bana fazla gelmiyor hocam. Eğer bu 30 bin ailemin parası olsaydı böyle bir şey yapmama izin vermezlerdi. Bu parayı yazın çalışıp kazandım, eğer parayı çöp etsemde cenelerini çekmemek için. Ülkemizdeki esnaflar cimrilikte zirveye oynadığı için ancak bu kadar kazanabildim. Maalesef.
Hocam yanlış anlamayın fakat parayı nasıl kazandığınız veya nasıl bir durumda olduğunuzun konuyla ilgisi yok. Siz burada bir yatırım yapıp site açmak istediğinizi ve bu sitenin hangi içerikli olursa daha iyi para kazandırabileceğini sormuşsunuz. İnternet sitesi açmak her şeyiyle masraf olacaktır ve bu siteler için cüzi olan rakamlar sizin bütçenizi zorluyor. Bu durumda biraz daha birikim yapmanız gerekli. Sadece bu, kötülüğünüze bir şey söylemiyorum veya size ters bir şey söylemiyorum. Sadece bütçenizi biraz daha genişletmeniz gerekebilir, bundan bahsediyorum.

Sadece para kazanmak istiyorsan yabancı dilde blog yazabilirsin. Niş bir kategoride olması gerekir. Bunların reklamlarının tıklama başına ücreti de aşırı fazla oluyor.