Detaylar
Kim cevapladı?Sosyal medya değil de Fiverr üzerinden yapmayı düşünüyordum, çok fark eder mi?Kendi sosyal medya grafik tasarım işini kurabilirsin, ama pazarda çok rakibin olacak bunu bilerek yap. Ben lise zamanımda tüm çevrede ki dükkanların grafik tasarım işini yapar 2, 3 aylık harçlığımı çıkarırdım.![]()
Sosyal medya değil de fiverr üzerinden yapmayı düşünüyordum, çok fark eder mi?
İşinde iyi olmalısın, iyi bir portföy olmalı yoksa 100 200 liralık işlerle ayda 1 veya 2 kere takılırsın.
Hangi alanı önerirsiniz? 18 yaşından küçüğüm.Abim grafik tasarım mezunu, elinde yetenek olduğu için neyseki dövmecilik yapıyor. Yapay zeka bu sektörü eline aldı alacak. Rakip zaten çokken iş böyle olunca tavsiyem farklı alanlara yönel.
emre259
Uzman
Sana hayatının tavsiyesini vereyim şimdi yaşın kaç bilmiyorum yazın gir bir işte çalış ekipman diz aimini geliştir esporcu olma yolunda ilerle. Yaşın büyüdüğü zaman sosyal medya ile bunu harmanla yolunu bulursun. Bu nasıl tavsiye beğenmedim dersen bence şimdi yapılacak en iyi şey çalışıp para kazanmak. Bende küçükken çok uğraştım bunlarla da neredeyse hiç birinde istediğim başarıya ulaşamadım. (Gta online'da para level hesap bile satmıştım.)
seeraddar
Yetkin
Nasıl bir mantıkla böyle bir şey söylüyorsun, gerçekten anlamıyorum. Her geçen gün "Artık hiçbir şeye şaşırmam" diyorum ama daha da kötüsü geliyor. E-sporcu ne ya? Yaşın kaç senin? Çocuğu yönlendirdiğin alana bak! Seni dinlerse 4-5 yıla sokakta çöp toplar.Sana hayatının tavsiyesini vereyim şimdi yaşın kaç bilmiyorum yazın gir bir işte çalış ekipman diz aimini geliştir esporcu olma yolunda ilerle. Yaşın büyüdüğü zaman sosyal medya ile bunu harmanla yolunu bulursun. Bu nasıl tavsiye beğenmedim dersen bence şimdi yapılacak en iyi şey çalışıp para kazanmak. Bende küçükken çok uğraştım bunlarla da neredeyse hiç birinde istediğim başarıya ulaşamadım. (Gta online'da para level hesap bile satmıştım.)
mr.esat
Üstün
Sana hayatının tavsiyesini vereyim şimdi yaşın kaç bilmiyorum yazın gir bir işte çalış ekipman diz aimini geliştir esporcu olma yolunda ilerle. Yaşın büyüdüğü zaman sosyal medya ile bunu harmanla yolunu bulursun. Bu nasıl tavsiye beğenmedim dersen bence şimdi yapılacak en iyi şey çalışıp para kazanmak. Bende küçükken çok uğraştım bunlarla da neredeyse hiç birinde istediğim başarıya ulaşamadım. (Gta online'da para level hesap bile satmıştım.)
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-