Para nasıl korunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 106
  • Etiketler Etiketler
    nasıl para

oğuz sasi 115

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller.

Bu işlerden hiç anlamam, kazandığım para bankada kalmıyor bir türlü. Ben de o yüzden bir şeylere yatırım yapmak istiyorum. Dediğim gibi bilgim yok. Sizin önerileriniz ne olurdu ya da hali hazırda yatırım yapan birisi varsa tavsiye istiyorum. Yatırım tavsiyesi değil de neyi nasıl yapıp ya da başlayacağıma dair?

Teşekkürler.

Altın yada faiz

• Borsa, çok kazandırır ama risklidir.
  • Altın, az kazandırır ama riski düşüktür.
  • Faiz, tehlikeli zamanlarda kesin getiri sunar ama paran enflasyona karşı eriyebilir.
Bana soracak olursan paranı üçe böl. Biriyle BIST30 hisselerinin oluştuğu fonları tercih et, biriyle altın al, diğerini de her ihtimale karşı nakitte tut. Tercihen döviz.

Faize pek güvenmiyorum elde avuçta ki para faize konulur mu sizce? Ben korkuyorum açıkçası biraz. Aklımda var ama hala.
Niye koyulmasın? 1 milyona net 32-35 bin TL aylık ödeme alıyorsun. Bugün ortalama bir ev parası 5-6 milyon olmuş, al kiraya ver bakayım bu paraya kiracı bulabiliyor musun?

Faize pek güvenmiyorum elde avuçta ki para faize konulur mu sizce? Ben korkuyorum açıkçası biraz. Aklımda var ama hala.
Yani türkiyede yaşıyoruz maalesef günlük yada aylık faize yatırabilirsin yeni 520k yatırdım aylık 14k geliyor

Para çok az hocam 300k kadar bir şey yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…