seeraddar

Yetkin
Bir tane arkadaşım salak saçma bir şey yazmış. Bayağı bir kızdım buna. Bir de bunu iki defa yapmış. Ben yeni fark ediyorum. Bir sıkıntı olur mu?

@Şişman Adam hocam bir bilginiz var mı? Yurt dışı geçmişim bulunuyor, gelecekte kalıcı olarak gitmek var aklımda. O yüzden her şeye çok dikkat ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam. Bu mevzudan dolayı problem yaşayan sayısız insan var. Zaten vize vermemek için kırk takla atıyorlar. Bu durumla beraber işiniz ekstra zor.

Yeni kural çıkmış sanırım, para atacaksan açıklama yapacakmışsın. İllaki öyle saçma sapan şeyler yazmaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane arkadaşım salak saçma bir şey yazmış. Bayağı bir kızdım buna. Bir de bunu iki defa yapmış. Ben yeni fark ediyorum. Bir sıkıntı olur mu?

@Şişman Adam hocam bir bilginiz var mı? Yurt dışı geçmişim bulunuyor, gelecekte kalıcı olarak gitmek var aklımda. O yüzden her şeye çok dikkat ediyorum.
Ne yazdığını belirtmediğinize göre cinsel içerikli veya kaba ifadelerin bulunduğu bir şeyler yazmış sanırım. Yurt dışına çıkışınızı etkileyecek bir durum değil. Sakin olun, hayatınıza devam edin.