30-40 lirayı 300-400 lirayı bahane edip düşük hızda internet kullananlar yerine keşke ben gibi fiber isteyenlere getirseler altyapıyı. Direkt aylık 3000 lira vermeye hazırım. Zam yapsınlar ses çıkarmam ama yok illa üçün beşin lafına edecek "8 mbps bana yeter." diyecek adamlara getiriyorlar fiber altyapıyı valla çok can sıkıcı çok. 10 MBPS İnternet yüzünden oyun oynayamıyorum oyun indirmeye üşeniyorum günler sürüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
İlk öncelikle herkesin sizin kadar bütçesi olmayabilir veya fiber internete ihtiyaçları olmayabilirler.
Onun haricinde bulunduğunuz bölgenin yakınlarında fiber var mı?
Onun haricinde bulunduğunuz bölgenin yakınlarında fiber var mı?
Evet gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Senelerce 16mbps hız ile oyun oynayıp dosya indirmek için saatlerimi vermiştim. Şehrin başka bölgelerinde ise fiber altyapı ile tanışan ama ihtiyacı olmayan insanlara imrenerek baktım. TTNET 2023 yılında %90 ile tüm ülkede fiber olacak demişti fakat bu sözlerini maalesef tutamadılar. Altyapı çalışmaları çok yavaş ilerliyor. Kademeli olarak zamanla size de gelecektir.(Umarım)
EkmekArasiSSD
Uzman
Her şeyi geçtim hocam tek binaya 4-5 ayrı fiber verilebiliyor ve ihtiyacı bile olmayan adamlara fiber geliyorken üstüne bu durumla karşılaşınca gerçekten tahammül de bir noktada kesintiye uğruyor artık. Bir binada TurkNet Giga, KabloNet, Türk Telekom Fiber, Superonline fiber aynı anda bulunuyor.
Spartan
Başarılı
Çünkü tamamen olay bürokrasi ve maaliyet dengesine göre. Sen Fiber için 3000TL verebilirsin ama senin olduğun semptte kaç kişi 3000TL verecek sanki. Ayrıca 3000TL'de yapamazlar sen o kadar veririm desen bile. Hem belediyelerden izin almalı ve ekstra ücret ödemeliler hem de ekstra çalışma yapmalılar. O yüzden maaliyet + kazanç + ne kadar sürede hizmeti getirebileceklerini hesaplayıp ona göre devam ediyorlar. Eğer senin ilçene gelmiyor yan ilçeye geliyosa fiber onun nedeni maaliyetinin daha düşük olmasıdır ve sürecin daha hızlı işleyecek olmasından dolayıdır.30-40 lirayı 300-400 lirayı bahane edip düşük hızda internet kullananlar yerine keşke ben gibi fiber isteyenlere getirseler altyapıyı. Direkt aylık 3000 lira vermeye hazırım. Zam yapsınlar ses çıkarmam ama yok illa üçün beşin lafına edecek "8 mbps bana yeter." diyecek adamlara getiriyorlar fiber altyapıyı valla çok can sıkıcı çok. 10 MBPS İnternet yüzünden oyun oynayamıyorum oyun indirmeye üşeniyorum günler sürüyor.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-