Para yatırdığınıza pişman olduğunuz oyunlar neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Eğer üyelik satın alımları sayılıyorsa; 8 TL'ye aldığım EA Play'den oynadığım ve bitirdiğim Dead Space. Hayır, parasına üzülmüyorum. Harcadığım 30 saate üzülüyorum, kesinlikle değmedi çünkü. Bitirmem fazla sürdü ve bir süreden sonra çok baydı. Hikaye de ilgimi pek çekmeyi başaramadı.

Sırf o yüzden Alan Wake II'yi erteliyorum. İlk çeyreğini oynayıp ara vermiştim. O ara pek uzun sürdü, gidişata bakılırsa uzayacak da. Yani o da yavaş tempoda bir oyun fakat kaliteli bir hikaye ile beni içine çekeceğini düşünmekteyim, en azından başlarını çok sevmiştim oyunun.

LoL. Oyunu oynamama rağmen arkadaşımın ısrarıyla mainim olan bir karaktere skin aldım. Peki bu oyunu oynamam için beni motive etti mi? Hayır, hala LoL'ü oynamamaya devam ediyorum.

MOBA benlik değil sanırım.

The day before aldım ve kaç kere iade talebi açmama rağmen iade edilmedi boşa gitti 20 dolar. Onun dışında CS:GO için yaklaşık 40.000 TL para harcadım ilk çıktığından beri ama pişman mıyım hayır geri dönüşü 2X oldu bana neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…