Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaplumbağaseverim

Becerikli
Moderasyon notu: İlgili konu, haksız reklam yapma çabası, açık kaynaklı bir kod sağlamayan ve korsan içerikli bir araç olması sebebiyle kilitlenmiştir. Detaylı bilgi:

Instagram'da gezinirken reklamda Paradise Steam Library diye bir uygulama gördüm. İddialara göre Steam'deki çoğu oyunu ücretsiz olarak oynayabilmenizi sağlıyormuş. Bana çok güvenilir gözüktü ama önce bir sormak istedim; kullanan ya da tavsiyesi olan var mı? 7800X3D 5070'li sistemim var, hiç etmek istemiyorum.
Denk geldiğim video bu bu arada (reklam değil).

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderasyon notu: İlgili konu, haksız reklam yapma çabası, açık kaynaklı bir kod sağlamayan ve korsan içerikli bir araç olması sebebiyle kilitlenmiştir. Detaylı bilgi:

Instagram'da gezinirken reklamda Paradise Steam Library diye bir uygulama gördüm. İddialara göre Steam'deki çoğu oyunu ücretsiz olarak oynayabilmenizi sağlıyormuş. Bana çok güvenilir gözüktü ama önce bir sormak istedim; kullanan ya da tavsiyesi olan var mı? 7800X3D 5070'li sistemim var, hiç etmek istemiyorum.
Denk geldiğim video bu bu arada (reklam değil).

Steamtools tabanlı bir şey olabilir. İndirdikten sonra https://www.virustotal.com/gui/ bir at; eğer .exe uzantısını burada APK falan algılıyorsa kesin bypass falan vardır, güvenmeyin. Ama 0 deyip exe uzantısı diyorsa güvenebilirsiniz.

Steamtools tabanlı bir şey olabilir. İndirdikten sonra https://www.virustotal.com/gui/ bir at eğer .exe uzantısını burada APK falan algılıyorsa kesin bypass falan vardır güvenmeyin ama 0 deyip exe uzantısı diyorsa güvenebilirsiniz.

Bu arada Steamtools tabanlıysa online yok, bilginiz olsun.

Steamtools tabanlı bir şey olabilir. İndirdikten sonra https://www.virustotal.com/gui/ bir at eğer .exe uzantısını burada APK falan algılıyorsa kesin bypass falan vardır güvenmeyin ama 0 deyip exe uzantısı diyorsa güvenebilirsiniz.

Bu arada steamtools tabanlıysa online yok bilginiz olsun.

Hocam paralıymış zaten, crack oyuna para vermeye de gerek yok derim, kaparım.

Oldukça gereksiz. Crackten farkı yok, üstüne para ödüyorsunuz bir de.

Paradise'takilerle konuşuyorum ben. Virüs yok ama yine de antivirüslerin pek sevmeyeceği bir program türü olduğundan indirmeyebilirsiniz.

Kanka yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, daha hiçbir şey olmadı. 2 kez 1 haftalık üyelik bile aldım. Steam'den bir oyuna 40-50 dolar vermekten iyi.

Bunu bedavaya yapabilirdin önceden ama paralı yaptılar.

Birisi tersine mühendislik etse programı, herhâlde illegal yazılım olduğu için bir halt yapamazlar; böyle bir sıkıntı var.

@Buzcuk, @eternatus, @murim, hocam gelen mesajlar üzerine ben de indirdim, şu an Crimson Desert oynuyorum, bayağı iyi. Yetkililer yardımcı oldu, referans koduyla kaydoldum. Şu an 2 gün ücretsiz, sonrasında sınırsız almayı düşünüyorum. Bu arada bayağı basitti kurulumu.

@Buzcuk, @eternatus, @murim, hocam gelen mesajlar üzerine ben de indirdim, şu an Crimson desert oynuyorum, bayağı iyi. Yetkililer yardımcı oldu, referans koduyla kaydoldum. Şu an 2 gün ücretsiz, sonrasında sınırsız almayı düşünüyorum. Bu arada bayağı basitti kurulumu.
Hocam, almanızı önermem. Sadece offline oyunları oynayabiliyorsunuz (online-fix hariç). Bunu almak yerine istediğinizi ekleyin. İki gün sonra hid.dll, depotcache klasörünü ve config\stplug-in klasörünü tutun (hepsi Steam’in dosya yolunda). Oyunlar Steam kütüphanenizden gitmez. İyi eğlenceler.

Uzak durun. Detay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.