Paradox'un kalemi kırıldı

Bunu diyen kişi, bir baltaya sap olamamış ırz düşmanı bir kişidir.
Reddit paylasiminda "Bizim milliyetcilerimiz..." gibi seyler diyip utaniyor gibi ithamlarda bulunmuslardi. Reddit postunu goremedim ama PKK'li ve diger teror orgutculer de Twitter'da ragebait atiyor. Ragebait post paylasanlarin biosunda hep teror orgutune bagliligini gosteren yazilar falan mevcut oluyor zaten. Elbet denk gelirsiniz gezinirken.

Maalesef geliyorum. Sarı torba deyip geçeceksin böylelerine.

Özür dileyip dilememeleri fark etmez ki. Zarar gördükleri için illaki özür mesajı iletilir zaten. En baştan böyle bir şey yaşanmamalıydı. Özür dileyip dilememeleri boykotu değiştirmez.

Özür dileyip dilememeleri fark etmez ki. Zarar gördükleri için illaki özür mesajı iletilir zaten. En baştan böyle bir şey yaşanmamalıydı. Özür dileyip dilememeleri boykotu değiştirmez.
Özür dilemelerinin çevirisi tam olarak şu: "Biz çok büyük bir yanlış yaparak oyunlarımızdaki tüm kitleyi kaybettik, özür dileriz hadi şimdi geri gelin biz de para sağmaya devam edelim."

Şu batı toplumları kadar tarihi okumakta kötü olan bir toplum yok. Çoğu hala Kürtlere karşı soykırım yaptığımızı ya da Atatürk'ün faşist bir lider olduğunu falan düşünüyor. Zaten internette halihazırda Türk karşıtı bir tutum yavaş yavaş artarken bir de böyle bir olayın oluşu sürpriz olmamalı. HoI4 oynardım, severdim; bundan sonra mümkün değil girmem artık.

Ha bir de PDX sunucusundaki insanlar rahatça Mao Zedong, J. Stalin, Mussolini yada belli başlı modern liderleri profil fotoğrafı olarak koyabiliyor da, Atatürk (ve kurallarında da bahsedildiği Karl Marx) mü batıyor bunlara? Ben burada bir art niyet ararım.

Batılılar hep cahildi ve öyle devam edecek. Bu kadar tembel ve cahil bir toplum yok ya. Özellikle Europoorlar, Amerimuttlar ve Aussiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…