Anlamadığın sorularını araştır veya hocana sor. Deneme olarak hocalarına danışmanı öneririm. Kaynak önerebilirim istersen matematikten. Bu arada matematikten çok az çözüyorsun. Günlük en az 20 yap. Ve düzenli yap. Bir gün yapayım, bir gün yapmayayım dersen doğru düzgün çalışamazsın. Hasta olduğun günler bile 3-5 soru çöz.

Hocam matematiği günlük böyle yapsam 20 soru diğerlerini de 20-25 devam ettirsem 50-60 soru ve konu tekrarı konu anlatım ile denemelerde yüksek net yapar mıyım matematikte ve LGS'den 430 falan alır mıyım? Hocam matematik ortalamam 88 okulda hocanın yaptığını falan anlıyorum test kitabındaki soruları mesela 10 soru var ben 4 tanesini yaptım 6'sını yapamadım çözüm videolarını izleyerek o soruyu anlarsak bir etkisi verimi olur mu Bazen'de çok saçma dikkatsizlik hatalarından gidiyor.

@Saruman Paşa

@cartel

Son düzenleme:
Hocam matematiği günlük böyle yapsam 20 soru diğerlerini de 20-25 devam ettirsem 50-60 soru ve konu tekrarı konu anlatım ile denemelerde yüksek net yapar mıyım matematikte ve LGS'den 430 falan alır mıyım? Hocam matematik ortalamam 88 okulda hocanın yaptığını falan anlıyorum test kitabındaki soruları mesela 10 soru var ben 4 tanesini yaptım 6'sını yapamadım çözüm videolarını izleyerek o soruyu anlarsak bir etkisi verimi olur mu Bazen'de çok saçma dikkatsizlik hatalarından gidiyor.

@Saruman Paşa

@cartel
Evet etkisi olacaktır.

Dediğim yaparsam o puanı alır mıyım sizce hocam bir de din hiç çözmedim kitab almaya gittiğimde hep aklımdan kaçıyor ve unutuyorum almayı İngilizce ve inkilap için tavsiyeniz var mı?

@cartel,

@cartel,

Müsait olunca soruma cevap verirseniz mutlu olurum, elimde bir de böyle bir deneme kitabı var yeni aldım daha çözmedim https://www.hepsiburada.com/palme-y...vler-karmasi-7-deneme-sinavi-pm-HBC000011HOQ7

Son düzenleme: