Cheriel

Uzman
İlk 345 0 Risk, sonra da Hız ve Renk’i çözdüm. 345’in benim seviyeme uygun olduğunu bilmiyordum, o yüzden yanlış başladım. Netlerim hep 10-12 arasındaydı. Hız ve Renk’te 17-18’i gördüm, neredeyse bitirdim kitabı. Bir tane daha 0 Risk kitabı var, onu mu çözmeliyim yoksa nasıl ilerlemek gerekiyor?

İlk 345 0 risk, sonra da hız ve Renk'i çözdüm. 345'in benim seviyeme uygun olduğunu bilmiyordum, o yüzden yanlış başladım. Netlerim hep 10-12 arasındaydı. Hız ve Renk'te 17-18'i gördüm, neredeyse bitirdim kitabı. Bir tane daha 0 risk kitabı var, onu mu çözmeliyim yoksa nasıl ilerlemek gerekiyor?

Paragraftaki 30 sorudan mi 17 18 net geliyor.

Soz konusu paragrafsa gayet normal yayından yayına epey değişebilir netler hatta ayni yayin olsa da paragraf o gun uykuluysan bile düşen bir şey zaten cok takılma dalgalanmaya.

Stajden gelip akşam çözüyorum hocam o yüzden olabilir mi hafta sonu sabahtan çözdüğüm paragraflar daha yüksek netlerle geliyor.

20 sorudan o netler çok iyi hocam. Dil bilgisi ne durumda bilmiyorum ancak biliyorsan Türkçe denemesi çözebilirsin. Bilmiyorsan paragraf denemesi çözebilirsin. 345, 3D, Bilgi Sarmal, Acil Deneme Deposu öneririm. Bir kitap daha çözmek istersen Limit zordu sanırım ona bakabilirsin ama bana kalırsa gerek yok.