Arkadaşlar, 10.500 TL'ye 2023’te alınmış bir set buldum. Shifter yanında, kutu falan da var. Faturayı ise arkadaş bulamamış sanıyorum. Biraz büyük yaşı, biz de konuşmasından pek emin olamadık, özellikle babam takıldı ama en sonunda anlaştık.

Şimdi benim merak ettiklerim: 2023’te çıkan G29’da, shifterında ya da sette herhangi bir sorun var mı? Çünkü bazıları sorunluymuş galiba. Direksiyon cafede bir çocukla konuşmuştum, öyle dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Satıcı direksiyonu az kullandığını, en fazla 5 kere kullandığını söylüyor. Fotoğraflara baktım, direksiyon renginde bir eskime yok gibi. Ayrıca kendisi, Param Güvende ile verdi.

1761823990992.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırı 15k, fatura yok bir şey yok biraz daha fiyatı düşerse mükemmel olur sizin için. Yine bu fiyatla bile alınır tabii.

Tek fatura yok hocam birkaç kişiyle daha anlaştım ama işte bir tanesi çıktığı yıllarda almış biri Param Güvende ile vermiyor diğerleride her şey var ama 2K daha pahalı 1 haftadır her gün sarı sitedeydim zaten en uygun bunu bulabildim.
Kendisini de takip ediyordum bu arada ilk koyduğunda ilan fiyatı 12bin idi 2 gün önce 11e düşürmüştü ben yazdım 10750 yaparım dedi.
İkimizinde gönlü olsun 10500 olsun dedim hayırlı olsun dedi.
Fotoğraf attı şimdi süper paketlemiş seti etrafına cırtcırt poşet sarmış.
Daha uyguna olsa daha mutlu olurdum ama sıfırını en düşük 15600e satıyorlar bende 2. el olsun hem satarsam sattığım zaman çok zarar et miyim diye böyle yaptım.
Fatura konusundada fatura yok ama sipariş bilgilerini attı bana pek bilgili değil sanırım mailde gözükür ama bulamamış destek ekibine yazmış fatura için yardımcı olurlarsa faturayı da atarım dedi.

Hocam zaten pg ile alacaksın deneyip test edip karar verebilirsin.

Ya orası öylede bilenler için sorayım dedim bazı yıllarda çıkan modelleri sorunlu oluyormuş.

Tek fatura yok hocam birkaç kişiyle daha anlaştım ama işte bir tanesi çıktığı yıllarda almış biri Param Güvende ile vermiyor diğerleride her şey var ama 2K daha pahalı 1 haftadır her gün sarı sitedeydim zaten en uygun bunu bulabildim.
Kendisini de takip ediyordum bu arada ilk koyduğunda ilan fiyatı 12bin idi 2 gün önce 11e düşürmüştü ben yazdım 10750 yaparım dedi.
İkimizinde gönlü olsun 10500 olsun dedim hayırlı olsun dedi.
Fotoğraf attı şimdi süper paketlemiş seti etrafına cırtcırt poşet sarmış.
Daha uyguna olsa daha mutlu olurdum ama sıfırını en düşük 15600e satıyorlar bende 2. el olsun hem satarsam sattığım zaman çok zarar et miyim diye böyle yaptım.
Fatura konusundada fatura yok ama sipariş bilgilerini attı bana pek bilgili değil sanırım mailde gözükür ama bulamamış destek ekibine yazmış fatura için yardımcı olurlarsa faturayı da atarım dedi.

Ya orası öylede bilenler için sorayım dedim bazı yıllarda çıkan modelleri sorunlu oluyormuş.
Al geç ozaman madem, olmadı iade edersin zaten.

Arkadaşlar, 10.500 TL'ye 2023'te alınmış bir set buldum. Shifter yanında, kutu falan da var. Faturayı ise arkadaş bulamamış sanıyorum. Biraz büyük yaşı, biz de konuşmasından pek emin olamadık, özellikle babam takıldı ama en sonunda anlaştık.

Şimdi benim merak ettiklerim: 2023'te çıkan G29'da, shifterında ya da sette herhangi bir sorun var mı? Çünkü bazıları sorunluymuş galiba. Direksiyon cafede bir çocukla konuşmuştum, öyle dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Satıcı direksiyonu az kullandığını, en fazla 5 kere kullandığını söylüyor. Fotoğraflara baktım, direksiyon renginde bir eskime yok gibi. Ayrıca kendisi, Param Güvende ile verdi.

Eki Görüntüle 197271

G29 almayın, pxn V10 Pro alın. G29 dişli sistem sıkıntı çıkaracaktır. 2 bin TL verip Direct Drive almak çok daha mantıklı.