Sahibinden Param Güvende ile iadeyi kabul etmeme durumu olabilir mi?

eternatus 12

Becerikli
Param Güvende ile aldığım Xbox 360 elime ulaştığında birçok yerinde sorun ve kırık vardı. En önemlisi de adaptörü çalışmıyordu. Durumu satıcıya belirttim, "İade edin" dedi. Ben de geri kargolayıp gönderdim tabii. İade ettiğim ürün satıcıya ulaştı, bana kırılan yerlerin fotoğraflarını attı. Ben de bunları bildiğimi söyledim ve bana geldiğinde halihazırda böyle olduğunu belirttim. Şimdi ise Sahibinden'e kayıt açacağını söylüyor. Ne yapmalıyım? Açarken video kaydına almamıştım.

Var.

Defalarca satış yaptım. İade ettiyseniz bir problem olmaz. Sizlik bir durum yok sadece ödediğiniz komisyon boşa gitti. Adamın çok uğraşması gerekiyor kayıt falan açılmıyor Sahibinden'e sallamış. Adamlar biz sadece aracıyız deyip aradan çekiliyorlar bir problem olduğunda.

Umarım öyledir ailem üç gündür başımın etini yiyor hem bozuk ürün aldın hem de dolandırıldın diye.

Umarım öyledir ailem üç gündür başımın etini yiyor hem bozuk ürün aldın hem de dolandırıldın diye.
Param güvende bu tarz durumlar için var zaten. Sitenin size iade için verdiği kod ile tüm aksesuarlarıyla beraber eksiksiz teslim edin. Ödediğiniz komisyonu geri alamıyorsunuz sadece dediğim gibi.

Heeeeeeeeeeeeeee özür dilerim ben sizi satıcı sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…