Detaylar
Kim cevapladı?Buradan satmayi deneyin bence veya bilgisayarcilara gidin alirlar illaki. Kac lira dusunuyorsunuz? Belki kafam eserse ben alabilirim. Para kazanmak icin PC toplayip satmayi dusunuyorum 2.el olarak.
Vallahi hocam çok pahalıya satmayı düşünmüyorum aslında. Kutusu stok fanı falan her şeyi var. Bilmiyorum bakmadım daha piyasaya, sizin teklifiniz nedir?
Inanin son 5 yildir hic piyasayi takip etmiyorum.Vallahi hocam çok pahalıya satmayı düşünmüyorum aslında. Kutusu stok fanı falan her şeyi var. Bilmiyorum bakmadım daha piyasaya, sizin teklifiniz nedir?
Inanin son 5 yıldır hiç piyasayi takip etmiyorum.bir ara küsmüştüm teknolojiye.
Vallahi hocam konuşuruz yine ya. Sıfırları 4 bin civarında hatta ironidir ki kutusuzu kutuludan daha pahalı. Satın almak istiyor musunuz?
Son düzenleme:
İsterseniz buradan konuşmayalım çünkü muhtemelen ban yeriz, steaminizi verebilirsiniz iletişim için. DC falan kullanmıyorum. Steam arkadaşlık kodu.
Hocam zaten şu an alamam iş icin haber bekliyorum o olursa artık.
Hocam zaten şu an alamam iş icin haber bekliyorum o olursa artık.![]()
Ha tamamdır, mesajınızı düzenleyip alıntıladığınız yeri temizleyebilirsiniz. Satın almak isterseniz Techolay profilimden ulaşabilirsiniz.
İşlemci değiştim, benim eski i3-13100F boşa çıktı. Satmak istiyorum ama Param Güvende ile satsam bana bozuğunu gönderir mi, ondan korkuyorum. Sizce satılır mı? Nereden satabilirim?
Şans işi ben 5 parça sattım pg ile sorun yaşamadım. Çalışırken - paketlerken falan video çekin sorun olmaz umarım deyip yollayın
Şans işi ben 5 parça sattım pg ile sorun yaşamadım. Çalışırken - paketlerken falan video çekin sorun olmaz umarım deyip yollayın![]()
Öyle de olmuyormuş.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-