Merhaba, ikinci el bilgisayarımı yükseltmek için "Param Güvende" ile parça almayı planlıyorum. Ancak bazı satıcıların test videosu göndermediğini ve iade kabul etmediklerini fark ettim; bu durum güvenimi sarstı. Kısacası, "Param Güvende" sisteminde satıcının iade reddetme gibi bir hakkı var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
İade kabul etmeme gibi bir durum yok. Sen ürünü yollarsın para senin hesabına düşer eğer ürün sahibi ürünün kargosunu kabul etmezse hem ürünüden olur hem parasından.
Son düzenleme:
Aynen dediğiniz gibi. Öyle uyanıklıkla bu işler olmuyor. İade yokmuş bilmem ne... Sorun yoksa zaten alıcıların %99 u geri iade etmez. Bir sorun varsa yada yoksa bile sistem iadenizi onaylar. Fanı arızasız bir model ekran kartı ile test falan yapıp bana fanı bozuk aynı modeli yollayan birine iade ettim ve sistem onayladı. Birton laf etti direndi bana mesaj atıyor vs ugraşmayacan muhattap olmayacan. Sadece iade et ve gerisini sisteme bırak.İade kabul etmeme gibi bir durum yok. Sen ürünü yollarsın para senin hesabına düşer eğer ürün sahibi ürünü kabul etmezse hem ürününen olur hem parasından.
Merhaba, ikinci el bilgisayarımı yükseltmek için "Param Güvende" ile parça almayı planlıyorum. Ancak bazı satıcıların test videosu göndermediğini ve iade kabul etmediklerini fark ettim; bu durum güvenimi sarstı. Kısacası, "Param Güvende" sisteminde satıcının iade reddetme gibi bir hakkı var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Öyle bir hakkı yok sadece uğraştırıyorlar paranız en fazla 2 gün geç yansır ama iade her türlü olur.
İade kabul etmeme gibi bir durum yok. Sen ürünü yollarsın para senin hesabına düşer eğer ürün sahibi ürünün kargosunu kabul etmezse hem ürünüden olur hem parasından.
Anladım cok teşekkür ederim ayrıca ürünün test videosunu atmayanlara güvenmeli miyim coğu kişi sistemimden söktüm ya da test edecek sistemim yok diye test videosunu atmayı reddiyor.
Anladım cok teşekkür ederim ayrıca ürünün test videosunu atmayanlara güvenmeli miyim coğu kişi sistemimden söktüm ya da test edecek sistemim yok diye test videosunu atmayı reddiyor.Aynen dediğiniz gibi. Öyle uyanıklıkla bu işler olmuyor. İade yokmuş bilmem ne... Sorun yoksa zaten alıcıların %99 u geri iade etmez. Bir sorun varsa yada yoksa bile sistem iadenizi onaylar. Fanı arızasız bir model ekran kartı ile test falan yapıp bana fanı bozuk aynı modeli yollayan birine iade ettim ve sistem onayladı. Birton laf etti direndi bana mesaj atıyor vs ugraşmayacan muhattap olmayacan. Sadece iade et ve gerisini sisteme bırak.
Anladım cok teşekkür ederim ayrıca ürünün test videosunu atmayanlara güvenmeli miyim coğu kişi sistemimden söktüm ya da test edecek sistemim yok diye test videosunu atmayı reddiyor.Öyle bir hakkı yok sadece uğraştırıyorlar paranız en fazla 2 gün geç yansır ama iade her türlü olur.
Blackraven
Üstün
Anladım cok teşekkür ederim ayrıca ürünün test videosunu atmayanlara güvenmeli miyim coğu kişi sistemimden söktüm ya da test edecek sistemim yok diye test videosunu atmayı reddiyor.
Ürün gelince test edersiniz beğenmezseniz iade edersiniz tek kaybınız zaman olur. Sadece site dışı link atanlara güvenmeyin. Bütün ticareti site içinden kendi gittiğiniz link ile yapın. Asla yollanan linklere tıklamayın.
2 veya 3 gün bir süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam ürün gelir detaylı incelersiniz sonra onay verirsiniz elinize ulaştıktan sonra bende sistemimin son parçası SSD kalmıştı upgrade yaparken alan arkadaş inatla test videosu istedi ama elimde sadece yeni aldığım anakartla işlemci vardı test edemiyordum aynı muhabbetleri yaşadık aramızda o yüzden bazen cidden test edilemeyebiliyor.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-