Detaylar
Kim cevapladı?Param Güvende sistemi, tamamıyla alıcıyı koruyor. Tavsiye etmem. Örneğin ürünü gönderdiniz. Alıcı da Param Güvende sistemi doğrultusunda ürünü iade etmek istedi. Siz de parayı iade ettiniz. Ürünü kendisi bozup gönderir ya da hiç göndermez.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hocam o zaman onu niye kullanıyorlar? Sadece satılması için mi?Param Güvende sistemi, tamamıyla alıcıyı koruyor. Tavsiye etmem. Örneğin ürünü gönderdiniz. Alıcı da Param Güvende sistemi doğrultusunda ürünü iade etmek istedi. Siz de parayı iade ettiniz. Ürünü kendisi bozup gönderir ya da hiç göndermez.
Yiğidowski
Üstün
Satmak için riskli almak için çok iyi. Ben sattım sorun yaşamadım telefonumu. Şans işi. Satarsınız kargolarken sağlam olduğuna dair video çekin.
emilbreivik
Uzman
Yani o şekilde pahalı bir şey satmak mantıklı değil bence, ben de zaten satmıyorum. Eğer 200-300 TL gibi bir şey ise tamam ama bilgisayar, oyun konsolu, telefon gibi şeyler bence o tarzda satılmamalı. Arkadaşların dediği gibi; alan kişi bozup gönderebilir, veya içindeki şeyi alır farklı bir şey koyarak veya hiçbir şey koymayarak iade eder. Ben bu şekilde aldım diye de işin içinden çıkar.
Yine de siz bilirsiniz ama o uygulama alan için iyidir fakat satan için değil. Her zaman için risk teşkil eder.
Yine de siz bilirsiniz ama o uygulama alan için iyidir fakat satan için değil. Her zaman için risk teşkil eder.
Böyle siteler genelde alıcıyı kollar. Satıcı çok umurlarında olmaz. Trendyol vb. sitelerde aynı.Hocam o zaman onu niye kullanıyorlar? Sadece satılması için mi?
Hocam, o zaman onu niye kullanıyorlar? Sadece satılması için mi?
Evet. Tamamıyla alıcıyı koruyan bir sistem olduğu için alıcılar, Param Güvende olan satışı tercih etmeye çalışıyor.
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-