tumu 26

Başarılı
Yer
Antalya
Gamepad'imi kullanmadığım için satılığa koydum sahibinden üzerinden. Büyük şehirde yaşasam da ilçe ufak olduğu için elden alıcı çıkmaz düşüncesiyle "param güvendesini" de açtım.

Bir tane alıcı çıktı cihaza, ben de elden çıkarmak istiyorum ama satıcı olarak bu sistemi kullanmak sorun yaşatır mı?

Alıcı olarak 3-4 kez kullandım ama satıcı olarak ilk seferim. Süreç nasıl işliyor veya karşı tarafın beni dolandırabilme ihtimali var mı?

Evet, ben daha önce alıcı olarak da satıcı olarak da kullandım. Karşımdaki kötü niyetliyse Dolap ve Gardrops'ta dahi uğraşırsınız. Eğer çok değerli bir şey satıyorsanız, paketlerken video çekin. Dolap'ta komisyonlar inanılmaz yüksek.

Hayır.
Dolap veya Gardrops uzerinden satin. Cuzdanim Guvende ve Param Guvende sistemleri riskli.
images.webp

Satış yaptım fakat profil üzerinden kimin alacağına göre açtım. Param güvende, işlemini güvenilir, daha önce satış veya alım yapmış kişileri seçtim.

Denk geldi, 5070 Ti sattım, sıkıntı olmadan eline ulaştı, test etti, onayladı ama bu herkes için geçerli değil. Özellikle yeni profil ise aldığı parçayı bozuk gönderebilir, çalabilir vs. Çok uğraşırsınız.

Hocam çok maliyetli bir ürün satmıyorsanız ve hızlıca elden çıkarmak istiyorsanız bence satılır. Sahibinden ve dolap üzerinden birçok defa satış yaptım ve alıcı tarafın bana sorun yaşattığı olmadı. Şans faktörü olduğunu düşünürsek bence değere göre hareket edin.