Detaylar
Kim cevapladı?Sadece_Emir
Uzman
8.600 TL gibi bir fiyat için birisiyle anlaştım. Ancak Param Güvende ile gönderilmesini istiyor.
Benden para çıkar mı? Çıkarsa ne kadar çıkar? Süreç nasıl olur? Yaşayabileceğim olumsuz şeyler var mı? Ürün Xbox Series S bu arada.
@Simon
PTT ya da Yurtiçi Kargo'ya giderseniz kargo bedava fakat Param Güvende ile olan riskleri biliyorsunuz değil mi?
Hamilton Fedaisi
Uzman
%4 komisyon alınıyor hocam, ürünü kargo aracılığıyla gönderiyor ve kargo kodunu sahibinden ile paylaşıyorsunuz. Alıcı ürün eline geldiğinde onaylıyor ve para size geliyor lakin bu sistemde alıcının güvende satıcının güvende olmadığını düşünüyorum. O yüzden her zaman elden teslim ederim. Sizde öyle yapın, müşteri kaçarsa kaçsın başkası gelir. Açığı çok fazla olan bir sistem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
PTT ya da Yurtiçi Kargo'ya giderseniz kargo bedava fakat Param Güvende ile olan riskleri biliyorsunuz değil mi?
%4 komisyon alınıyor hocam, ürünü kargo aracılığıyla gönderiyor ve kargo kodunu sahibinden ile paylaşıyorsunuz. Alıcı ürün eline geldiğinde onaylıyor ve para size geliyor lakin bu sistemde alıcının güvende satıcının güvende olmadığını düşünüyorum. O yüzden her zaman elden teslim ederim. Sizde öyle yapın, müşteri kaçarsa kaçsın başkası gelir.
Bu gibi cihazları satmak için en son seçeneğiniz olmalı Param Güvende. Alıcıyı koruyan bir sistem, kargoda bir şey olsa uğraşırsınız. Alıcı kıl biriyse uğraşırsınız. Riskli bir sistem, pahalı ürünlerin satılmasını tavsiye etmem.
Riskleri bilmiyordum. O zaman başka türlü bir çözüm bulmaya çalışayım.
Sadece_Emir
Uzman
Riskleri bilmiyordum. O zaman başka türlü bir çözüm bulmaya çalışayım.
En iyisi
angarya_messi
Yetkin
Kargo için desiye göre fiyat çekiyorlar artık.
- Makaleler
- 23
Arkadaslar durumu guzel aciklamis. Havale yapmayi kabul eden arkadasla anlas bence.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-