xalvorath 10
Yetkin
Aksiyona gerek yok, kullanma boş ver.
O zaman kimse bu sistemi kullanmaz
Kullanmak isteyen kullanıyor, 2. el ürün alırken 'PG'siz veya fazlaca referansı olmayan kişiler harici ürün almamaya özen gösterin.' dememin sebebi bu.
Ben en az 10 ürün satmışımdır. 1 kişi hariç kimse yorum yapmadı, referans eksikliğinden satışta çok zorluk çekiyorum ama yine de dürüst satıcıyım. Olan benim gibilere oluyor bu tip durumlarda.Kullanmak isteyen kullanıyor, 2. el ürün alırken 'PG'siz veya fazlaca referansı olmayan kişiler harici ürün almamaya özen gösterin.' dememin sebebi bu.
0 referansı olan adamdan PG'siz ürün alıp dolandırılınca 'Senin yüzünden dolandırıldım.' diyen adamlarla uğraşasım kalmadı yani.
Ben kullanıyorum, 34 adet ekipman satışım oldu. Hepsi pg ile, bir sorun yaşamadım hiç. Satarken sattığım kişinin hesabına bakarım, referansım da bol olduğu için iki taraf açısından sorun olmuyor.
Ben de 20'den fazla 5 yıldız yorum var. Birisi 4 bırakmış, yani çok övmüş beni ama 4 bırakmış. 4.9 yorum ortalamasıyla 20'den fazla yorum bulunuyor. İnsanlar da güven konusunda sorun yaşamıyor. Genelde her sipariş sonrası rica da bulunurum. Ürünleri de ertesi gün kargo ve temiz gönderdiğim için bazen istemeden bile güzel yorum yapıyorlar.Ben en az 10 ürün satmışımdır. 1 kişi hariç kimse yorum yapmadı, referans eksikliğinden satışta çok zorluk çekiyorum ama yine de dürüst satıcıyım. Olan benim gibilere oluyor bu tip durumlarda.
Yorum değil satışlarınızın sayısı önemli, açıkça isim vereyim 'Xypan-Ryuberkay-HPSN' gibi isimlerden ürün alırken korkum yok. Adamların tonla referansı var ve ürünün arkasında durmasını biliyorlar.Ben en az 10 ürün satmışımdır. 1 kişi hariç kimse yorum yapmadı, referans eksikliğinden satışta çok zorluk çekiyorum ama yine de dürüst satıcıyım. Olan benim gibilere oluyor bu tip durumlarda.