Sahibinden Param Güvende satıcının dolandırılma ihtimali var mı?

Alıcıya da haber verse güzel olur.
3 gün içerisinde kargoya vermezsen otomatik iptal oluyor, kimseyi mağdur etmemek adına destek ile iletişime geç iptali sağlarlar, konu hakkında bilgim budur.

Müşteri hizmetlerini arayıp siparişini iptal ettiğinde zaten satın alan kişinin uygulamasına bildirim gidiyor ve email gönderiliyor
Yok yani gene de kendi söylese daha hoş diye düşündüm. Yoksa haber gittiğini biliyorum.
O konuda da ne yapacağımı bilmiyorum. Ne denir ki adama? Ben size güvenemedim iptal ettim desem ayıp olur yani.
Kusura bakmayın satmaktan vazgeçtim diyebilirsiniz.

Yine bilip bilmeden bir sürü yorum yazılmış. Sahibinden alışveriş yaparken alıcı ürün bedelinin %7'si kadar komisyon öder. Örneğin bir alıcı 35000 liralık bir laptop spariş verdiği zaman bu paraya ek olarak 2450TL öder ve ürünü iade etmesi takdirde 2450TL'yi geri alamaz. O para gider. Bu yüzden alıcının satıcıyı dolandırmak için HİÇBİR nedeni yoktur. Alıcının yaptığı her iade kendisine zarardır. Ek olarak; alıcının ürüne zarar vermesi durumunda satıcı bunu kanıtlarsa alıcı iade parasını alamaz. Tecrübeyle sabittir.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın konu hakkında sizin kadar bilgim yok sadece soruyorum, peki ortada 25 bin TL ürün var diyelim, adama 2450 TL koysa ne olacak 22 bin kazandıktan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…