YavuzKyr

Uzman
Arkadaşlar selam,

Yakın zamanda klima almayı planlıyorum. İkinci ellerde güzel bir klima buldum. Lakin bana attığı fatura birazcık garip geldi doğrusu. Her neyse, alacağım kişi Param Güvende ile satmayı kabul etti. Lakin içimde pek bir güven hissi hala daha oluşmadı. Çünkü fiyatı gerçekten inanılmaz ucuz. Bosch Climate 2000 24BTU 25.000 TL'ye almış ama kendisi ilana 9.000 TL yazmış.

Sizce bu işte bir sıkıntı var mıdır? Param Güvende ile almak mantıklı mıdır?

Arkadaşlar selam,

Yakın zamanda klima almayı planlıyorum. İkinci ellerde güzel bir klima buldum. Lakin bana attığı fatura birazcık garip geldi doğrusu. Her neyse, alacağım kişi Param Güvende ile satmayı kabul etti. Lakin içimde pek bir güven hissi hala daha oluşmadı. Çünkü fiyatı gerçekten inanılmaz ucuz. Bosch climate 2000 24BTU 25.000 TL'ye almış ama kendisi ilana 9.000 TL yazmış.

Dikkat et sana başka platform üzerinden sahte sahibinden linki atmasın bana çok şüpheli geldi hem klima ile motorunu nasıl kargo ile göndercek extra büyük kargo bile yeteceğini düşünmüyorum bana göre dolandırıcı. Fiyatının o kadar düşük olmasıda cabası.

Arkadaşlar selam,

Yakın zamanda klima almayı planlıyorum. İkinci ellerde güzel bir klima buldum. Lakin bana attığı fatura birazcık garip geldi doğrusu. Her neyse, alacağım kişi Param Güvende ile satmayı kabul etti. Lakin içimde pek bir güven hissi hala daha oluşmadı. Çünkü fiyatı gerçekten inanılmaz ucuz. Bosch climate 2000 24BTU 25.000 TL'ye almış ama kendisi ilana 9.000 TL yazmış.

Fiyatları kontrol ettim paso dolandırıcı büyük ihtimal ilan kuruyorum diyecek sana wp üzerinden sahibinden domainine benzer link atacak sonra bas engeli.

Dikkat et sana başka platform üzerinden sahte sahibinden linki atmasın bana çok şüpheli geldi hem klima ile motorunu nasıl kargo ile göndercek extra büyük kargo bile yeteceğini düşünmüyorum bana göre dolandırıcı. Fiyatının o kadar düşük olmasıda cabası.

Fiyatları kontrol ettim paso dolandırıcı büyük ihtimal ilan kuruyorum diyecek sana wp üzerinden sahibinden domainine benzer link atacak sonra bas engeli.
Dikkat edin hocam bu arada, bu dolandırma yönetimi çok kullanılıyor. WP üzerinden veya başka yerde link atarsa veya ödeme verirse engelleyin direkt.

Daha önce 2 kere paramgüvende ile satış yaptım, bir sorun yaşamadım memnun da kaldım. Alıcı için daha güvenli bir yöntem olduğu aşikar.

Ben çok alışveriş yaptım. Ürün de sattım satın da aldım. Karşıdaki kişiyi almak istediğiniz veya satmak istediğiniz iyi seçip araştırmanız gerekiyor gerekirse telefon edip konuşun.