seeraddar

Yetkin
Yaşamak, gezmek, geçinmek, barınmak vb. ihtiyaçları karşılamak için para lazım, bu yüzden yazılım okuyacağım. Şayet paranın önemi olmasaydı, doğuştan zengin bir ailenin çocuğu olsaydım, sahaflık yapmak veya kütüphane çalışanı olmak isterdim ben. Siz?

Ben yine şu an ilgilendiğim oyun geliştirme işiyle uğraşırdım diye düşünüyorum. Yahut herhangi bir yaratıcılık isteyen işte olurdu. Mangaka, bestecilik gibi.

Modern koleksiyonerlik. Saçma sapan 1890 Fransız tabure değil de daha çok 2000'ler başı -absürt gelebilir- Absolut özel tasarım vodka şişesi, dolu veya boş. Şu anda biraz ona evriliyorum gibi ama bütçe tutuyor.

Yaşamak, gezmek, geçinmek, barınmak vb. ihtiyaçları karşılamak için para lazım, bu yüzden yazılım okuyacağım. Şayet paranın önemi olmasaydı, doğuştan zengin bir ailenin çocuğu olsaydım, sahaflık yapmak veya kütüphane çalışanı olmak isterdim ben. Siz?
Witcher veya Samurai olurdum.

Yine yazılımla uğraşacağım bir bölüm okumak isterdim.