Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 16 Ocak 2025 #1 Steam'den alım yaptım. Banka hesabımda giderlerde görünüyor ama param hala aynı parayı çekmemiş. Acaba desteğe mi yazmalıyım? Üstümde hak kalsın istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
Steam'den alım yaptım. Banka hesabımda giderlerde görünüyor ama param hala aynı parayı çekmemiş. Acaba desteğe mi yazmalıyım? Üstümde hak kalsın istemiyorum.
Çözüm Umutlu 16 Ocak 2025 Biraz araştırdım. Detaylarda blokaj yazıyor. Yurt dışı alışverişlerinde rastlanan bir durummuş. Birkaç gün içinde paranın çekileceğini söylediler.
Biraz araştırdım. Detaylarda blokaj yazıyor. Yurt dışı alışverişlerinde rastlanan bir durummuş. Birkaç gün içinde paranın çekileceğini söylediler.
5 5729 Becerikli Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 423 Çözümler 1 Beğeniler 457 16 Ocak 2025 #2 Çekerler merak etme. Ki herhangi kapitalist bir şirkette üstünde hak da kalamaz zaten Artı 0 Eksi
KS KS Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 16 Ocak 2025 #3 Biraz araştırdım. Detaylarda blokaj yazıyor. Yurt dışı alışverişlerinde rastlanan bir durummuş. Birkaç gün içinde paranın çekileceğini söylediler. Artı 0 Eksi Çözüm
Biraz araştırdım. Detaylarda blokaj yazıyor. Yurt dışı alışverişlerinde rastlanan bir durummuş. Birkaç gün içinde paranın çekileceğini söylediler.