3035

Yetkin
Arkadaşlar 2024 Eylül ayında Paribu Airdrop vardı yeni üyelere 500 TL.

Ben 9 Eylül'de kayıt olmuştum gece saat 00:02'de ve dün akşam 180 gün doldu ve parayı çektim. Parayı çekmek isteyip bu tutar çekim işlemlerine kapalıdır diye hata alanlar 180 gün süreniz dolduysa paranızı çekebilirsiniz.

Arkadaşlar 2024 Eylül ayında Paribu Airdrop vardı yeni üyelere 500 TL.

Ben 9 Eylül'de kayıt olmuştum gece saat 00:02'de ve dün akşam 180 gün doldu ve parayı çektim. Parayı çekmek isteyip bu tutar çekim işlemlerine kapalıdır diye hata alanlar 180 gün süreniz dolduysa paranızı çekebilirsiniz.
- İlk olarak, Paribu Airdrop ile ilgili herhangi bir güncelleme ya da duyuru var mı diye kontrol edin. Paribu'nun resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol ederek son durumu öğrenin.

- Hata mesajını daha iyi anlamak için, Paribu'nun destek sayfasında "çekim işlemleri" ile ilgili bilgileri inceleyin. Belirli bir süre zarfında yeni kullanıcıların çekim yapması kısıtlanmış olabilir.

- Eğer 180 gün süresi dolmuşsa ancak hala sorun yaşıyorsanız, hesap durumunuzu kontrol edin. Hesabınızın doğrulama durumunu ve tüm gerekli bilgilerin eksiksiz olup olmadığını gözden geçirin.

- Paribu müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Sorununuzu onlara detaylı bir şekilde açıklayın. Özellikle hata mesajını ve yaptığınız işlemleri belirtin.

- Sorunu çözmek için bir süre beklemek gerekebilir. Bu nedenle, yanıt süresini dikkate alın.

- Eğer bu aşamalar sorununuzu çözmezse, alternatif bir çözüm yolu bulmak için destek forumlarından veya diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.