Makaleler
104
Yer
İstanbul
CES 2026 için Vegas'a geldik. Fuar çoğunlukla The Venetian diye bir otelde geçiyor. Geçen gün yine araçla otelin otoparkına girdik. Kapıya yakın park etmeye çalışıyorum. İlk başta görmedim ama aracı park ettikten sonra kapıya daha yakın bir yer olduğunu gördüm. Kız arkadaşıma o yerde beklemesini söyleyip kendim aracı almaya gittim. Kız arkadaşım o esnada telefonunla uğraşırken birisi gelmiş ve o boş yere park etmeye çalışıyordu. Kendilerine durumu anlattığımız halde umursamadı ve oraya park etti. Araçtan da inmediler inadına. Ben de fotoğraflarını çektim. Fotoğrafı çekerken aracın kapısını açtı ve bir sorun mu var diye sordu. Sorun yok deyip üstelemedim zira zaten fotoğraflarını çekerek gerekli rahatsızlığı verdim kendilerine.

Şimdi bu olayda kim haksız arkadaşlar?

WhatsApp Image 2026-01-10 at 00.45.32.webp

Karşı taraf ne kadar nezaketsiz ve biraz da saygısız davranmış olsa da bence haksız olan sizsiniz. Park yeri tutmak diye bir şey yoktur, biri boş gördüğünde girip park eder. Sonuçta o da dakikalardır yer arıyor olabilir, değil mi? Karşı taraf anlayış gösterebilirdi ama göstermemiş. Fotoğraflarını çekmek bence pek hoş olmamış.

Karşı tarafın üslubu ve davranışlarını doğru bulmayıp, tasvip etmesem de burada haksız olan benim görüşümce sizsiniz. Zira bu tarz kamuya açık olan park alanlarında yer tutma gibi bir durum söz konusu değildir. Ayrıca bu tarz olayların benzerleri ülkemiz AVM'lerinde de yaşanıyor, elbet bir gün siz de rast gelirsiniz. O zaman daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ayrıca araç sahibi fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olmuş gibi anlattığınıza bakarsak.

CES 2026 için Vegas'a geldik. Fuar çoğunlukla The Venetian diye bir otelde geçiyor. Geçen gün yine araçla otelin otoparkına girdik. Kapıya yakın park etmeye çalışıyorum. İlk başta görmedim ama aracı park ettikten sonra kapıya daha yakın bir yer olduğunu gördüm. Kız arkadaşıma o yerde beklemesini söyleyip kendim aracı almaya gittim. Kız arkadaşım o esnada telefonunla uğraşırken birisi gelmiş ve o boş yere park etmeye çalışıyordu. Kendilerine durumu anlattığımız halde umursamadı ve oraya park etti. Araçtan da inmediler inadına. Ben de fotoğraflarını çektim. Fotoğrafı çekerken aracın kapısını açtı ve bir sorun mu var diye sordu. Sorun yok deyip üstelemedim zira zaten fotoğraflarını çekerek gerekli rahatsızlığı verdim kendilerine.

Şimdi bu olayda kim haksız arkadaşlar?

Eki Görüntüle 217264
Maalesef Amerika’da ve Kanada’da bu tip insanlar çok var hocam ve neredeyse hepsi göçmen. Ben artık tatlı dil kullanmayı bıraktım, aynısını kendilerine yapıyorum. :D