- Makaleler
- 50
@PC Uzmanı, XG27AQDMG al geç bence.
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un kendi sitesinden indirimle almıştım.O zaman ben parlak kaplama monitör alıca. Renkler tam gözüksün ama Parlak QD-OLED birdaha almam şu anda Parlak QD-OLED kullanıyorum hiç beğenemdim mor gözükme olayını artık hep WOLED alırım ama parlak olması şartıyla Parlak WOLEDlerin resimlerine baktım karşılaştırma olarak süper gözüküyordu glossy WOLED.
Anladım hocam teşekkür ederim ilk 14 gün mağazada geçerli olmuyor herhalde sadece internetten siz Amazon'dan mı aldınız acaba?
XG32UCWMG bu monitörü bekleyip almak istiyorum bundaki yeni nesil bir kaplama türü olan True Black Glossy WOLED o yüzden videolarını falan da izledim gerçekten çok güzeldi siyahlar daha da siyah olmuş ve daha fazla parlaklığı artırılmış XG27AQDMG'de olan sorunlar da giderilmiş öyle diyordu videoda neyse çıkınca tekrardan bakarız zaten TR'ye gelince falan.
Hiç takip etmiyorum ama böyle bir şey varsa bekleyebilirsiniz. Çünkü hem daha siyah, hem daha fazla parlaklık demek OLED için muhteşem bir durum. Ben de araştıracağım şimdi tabii bütçeme uygunsaXG32UCWMG bu monitörü bekleyip almak istiyorum bundaki yeni nesil bir kaplama türü olan True Black Glossy WOLED o yüzden videolarını falan da izledim gerçekten çok güzeldi siyahlar daha da siyah olmuş ve daha fazla parlaklığı artırılmış XG27AQDMG'de olan sorunlar da giderilmiş öyle diyordu videoda neyse çıkınca tekrardan bakarız zaten TR'ye gelince falan.