Jorji

Uzman
Makaleler
1
Merhaba. Daha önceden 1password kullanıyordum. Ancak fiyatı yüzünden halihazırda av olarak kullandığım BitDefender Password Manager'a geçtim. Ancak onu da mobil av ve şifre yöneticisi konusunda çok beğenmediğim için Kaspersky'ye geçtim ancak şu anda Kaspersky kasamda olan eski şifrelerime ulaşamıyorum. Para iadesi hakkım var, sizce para iadesi isteyip BitDefender Total Security ve 1Password'a geri dönüş yapsam mı?

Artı olarak benim için VPN de önemli bir konu Kaspersky'nin fiyatı ucuz olduğu için onu tercih etmiştim ancak bu durumlar söz konusu olduğu için ve Kaspersky'nin mobil uygulama mağazasından kaldırıldığı için farklı bir VPN tavsiyesinde de bulunabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Tavsiyem Proton VPN + Proton Pass + Malwarebytes + (Mobil) Dr. Web kullanman. Hepside kaliteli ve işini çok iyi bir şekilde yerine getiriyor.

Sansüronline kullandığım için Proton servisleri sıkıntı yaratabiliyor. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Windscirbe VPN'i mobil uygulama mağazaları üzerinden üye olup kullanabilirsiniz dahili DPI engelleme özelliği var ayarlarda, sansüronlineda düzgün çalışıyor ek olarak Windows cihazda VPN bağlantısı açarsanız VPN bağlantısını ayrı bir Wi-Fi ağı olarak tüm cihazlarda kullanabiliyorsunuz öyle bir özelliğide var yani. Antivirüs olarak BitDefender veya Kaspersky ücretsiz sürümlerini kullanmaya devam edebilirsiniz. Parola yöneticisi olarak ücretsiz olan Bitwarden'ı kullanabilirsiniz.

Not: Windscribe'ın 10 ülkenin içerisine dahil olduğu ücretsiz sürümüde var ve tüm özellikleri açık, temp mail ile sınırsız hesap açıp bedava da kullanabilirsiniz.

BitDefender ve Kaspersky için geçerli daha yaklaşık 1 sene lisansım devam ediyor ancak para iadesi isteyerek Kaspersky'i iptal edebilirim. Bu durumda BitDefender premium aboneliğim devam ediyor olacak. Zaten 1password öncesinde de Bitwarden kullanıyordum ancak ücretsiz servisinde 2FA olmadığı için ve Bitwarden'a ödeme yapamadığım için 1Password'a geçiş yapmıştım. VPN için ise benim için fiyat çok önemli.

BitDefender ve Kaspersky için geçerli daha yaklaşık 1 sene lisansım devam ediyor ancak para iadesi isteyerek Kaspersky'i iptal edebilirim. Bu durumda BitDefender premium aboneliğim devam ediyor olacak. Zaten 1password öncesinde de Bitwarden kullanıyordum ancak ücretsiz servisinde 2FA olmadığı için ve Bitwarden'a ödeme yapamadığım için 1Password'a geçiş yapmıştım. VPN için ise benim için fiyat çok önemli.
Hocam dediğim gibi VPN sizin için önemliyse Windscribe VPN'i şiddetle öneriyorum dahili reklam engelleyiciside var, Pro üyeliğinde 70 ülke var play Store'da aylık 350 yıllık ise 2700 TL. İsterseniz bir deneyin tüm cihazlarınızda, ücretsiz hesap açıp mailinizi doğrulayın aylık 10 GB ve 10 ülke ücretsiz tüm ayarlarına özelliklerine bakın beğenirseniz üyeliği App Store veya Play Store üzerinden alın özel fiyatlandırma var.

Hocam dediğim gibi VPN sizin için önemliyse Windscribe VPN'i şiddetle öneriyorum dahili reklam engelleyiciside var, Pro üyeliğinde 70 ülke var Play Store'da aylık 350 yıllık ise 2700 TL. İsterseniz bir deneyin tüm cihazlarınızda, ücretsiz hesap açıp mailinizi doğrulayın aylık 10 GB ve 10 ülke ücretsiz tüm ayarlarına özelliklerine bakın beğenirseniz üyeliği App Store veya Play Store üzerinden alın özel fiyatlandırma var.

Windscribe'ı denedim. Ancak kısıtlayıcı ağ algılandı hatası veriyor. Acil durum bağlantısı özelliği de çalışmıyor. Bu durumda Proton VPN, Bitwarden ve BitDefender Total Security kullanacağım gibi görünüyor. Bitwarden'ın yanında 2FA uygulaması mı kullanmalıyım yoksa Bitwarden'a tekrardan üye olmaya çalışıp dahili 2FA servisini mi kullanmalıyım? 10 dolarlık fiyatına değer mi?