11100

Becerikli
Merhaba, eskiden Papara kullanıyordum. Şu an güncelde Papel kullanıyorum. Netflix için Parolapara veya PeP kart hesabı açmayı düşünüyorum. Bu ikisi nasıldır, güvenilir mi, kullanılır mı, kullanan varsa memnun musunuz? Popypara ve Sipay hesaplarımı silmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son gelişmelerden sonra elektronik ödeme kuruluşlarına ne kadar güvenebiliriz diye düşünüyorum. Bence ödeme kuruluşlarından vazgeçip banka kartı kullanmalıyız ama yok, illa cashback istiyorum diyorsanız en azından bunu köklü bir bankanın ödeme kuruluşu olan Nays'ı önerebilirim. Nays'a da çökerlerse artık kime güveniriz bilmiyorum, sonuçta İş Bankası'nın kuruluşu.

Son gelişmelerden sonra elektronik ödeme kuruluşlarına ne kadar güvenebiliriz diye düşünüyorum. Bence ödeme kuruluşlarından vazgeçip banka kartı kullanmalıyız ama yok, illa cashback istiyorum diyorsanız en azından bunu köklü bir bankanın ödeme kuruluşu olan Nays'ı önerebilirim. Nays'a da çökerlerse artık kime güveniriz bilmiyorum, sonuçta İş Bankası'nın kuruluşu.

Hocam iyi güzelde Nays iş bankasını zorunlu tutuyor. Yani sirf cashback için İş Bankası hesabı açmam. Zaten ziraat hesabım var yanına da zaten birden fazla ön ödemeli kart açtım ve açmaya da devam edeceğim gibi görünüyor. Papara hesabımi silmeyi düşünüyorum.

Cashback çok seviyorsan yapacağın en mantıklı hareket İş Bankası Maximum Genç kredi kartı çıkartman olur. Yanına da Nays kullanırsın. Şu zamanda nakit para kullanmak kadar saçma bir şey yok açıkçası gerekmediği durumlarda.