fatih terim

Uzman
Balata spreyi sandım pas sökücü ve yağlayıcı spreyi fanların üstüne sıktım. Tamamen yağ içinde oldu ne yapmalıyım?

Balata spreyi de sıkılmaz zaten hocam, izopropil alkol alın. Ekran kartını baştan aşağı temizleyin. Hatta izopropil alkol yerine yağsız devre temizleyici spreyi kullanmanız daha iyi olur.

Bala'ta spreyi de sıkılmaz zaten hocam, izopropil alkol alın. Ekran kartını baştan aşağı temizleyin. Hatta izopropil alkol yerine yağsız devre temizleyici spreyi kullanmanız daha iyi olur.
Evet evet Bala'ta spreyi değil devre temizleyici idi. Yanlış yazmışım ondan sanmıştım bunu. Yıkayıp iyice kurutsam iş görür mü? O bahsettiğiniz alkolü şu an bulmak mümkün değil.

Fanlara ne sarı güç sıkılır ne başka spreyler. Fanları bakımı yapacaksanız böyle yapacaksınız.

Fanlara ne sarı güç sıkılır ne başka spreyler. Fanları bakımı yapacaksanız böyle yapacaksınız.

Artık çok geç. ekstra olarak ekran kartı fanlarının bağlandığı 4 pin girişli yerlerde ki pinler yerinden çıkmış. bunu takarken iyice sarpasardı 1 tane yerine 3 tanesi de çıktı. ekran kartında ki fan kablolarını anakarta dönüştürecek herhangi bir aparat mevcut mu? anakart üzerinden çalıştıralım mümkünse.

500 lira istiyor elektronikçi

Son düzenleme: