Schwagos Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Beğeniler 40 22 Aralık 2025 #1 Kütüphanemde dolanırken gözüme çarptı güzel duruyor, oynanır mı sizce?
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 22 Aralık 2025 #2 Schwagos dedi: Kütüphanemde dolanırken gözüme çarptı güzel duruyor, oynanır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Aldığın günü mü unuttun bir yabancı gibi anlatıyorsun oyunu yabancı ülkeden bir vatandaş gibi. Garip.
Schwagos dedi: Kütüphanemde dolanırken gözüme çarptı güzel duruyor, oynanır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Aldığın günü mü unuttun bir yabancı gibi anlatıyorsun oyunu yabancı ülkeden bir vatandaş gibi. Garip.
KS KS Schwagos Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Beğeniler 40 22 Aralık 2025 #3 SpeedBeast34 dedi: Aldığın günü mü unuttun bir yabancı gibi anlatıyorsun oyunu yabancı ülkeden bir vatandaş gibi. Garip. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için çok önceden eklemişim rastgele o yüzden hiç bilmiyorum.
SpeedBeast34 dedi: Aldığın günü mü unuttun bir yabancı gibi anlatıyorsun oyunu yabancı ülkeden bir vatandaş gibi. Garip. Genişletmek için tıkla... Oyun ücretsiz olduğu için çok önceden eklemişim rastgele o yüzden hiç bilmiyorum.
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 22 Aralık 2025 #4 Schwagos dedi: Oyun ücretsiz olduğu için çok önceden eklemişim rastgele o yüzden hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, oynarsın tabii uzun ve derin bir arpg, öğrenme eğrisi yüksek ama keyifli tek sorun tamamen İngilizce olması.
Schwagos dedi: Oyun ücretsiz olduğu için çok önceden eklemişim rastgele o yüzden hiç bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, oynarsın tabii uzun ve derin bir arpg, öğrenme eğrisi yüksek ama keyifli tek sorun tamamen İngilizce olması.
KS KS Schwagos Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Beğeniler 40 22 Aralık 2025 #5 SpeedBeast34 dedi: Evet, oynarsın tabii uzun ve derin bir arpg, öğrenme eğrisi yüksek ama keyifli tek sorun tamamen İngilizce olması. Genişletmek için tıkla... İngilizce olması biraz sıkıntı hocam. Oyun detaylı gibi duruyor çünkü.
SpeedBeast34 dedi: Evet, oynarsın tabii uzun ve derin bir arpg, öğrenme eğrisi yüksek ama keyifli tek sorun tamamen İngilizce olması. Genişletmek için tıkla... İngilizce olması biraz sıkıntı hocam. Oyun detaylı gibi duruyor çünkü.
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 22 Aralık 2025 #6 Schwagos dedi: İngilizce olması biraz sıkıntı hocam. Oyun detaylı gibi duruyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Orası öyle online olduğu için hep güncel tutulduğundan sebep yaması da yok maalesef.
Schwagos dedi: İngilizce olması biraz sıkıntı hocam. Oyun detaylı gibi duruyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Orası öyle online olduğu için hep güncel tutulduğundan sebep yaması da yok maalesef.