Hali hazırda kullanıyorum güzel RAM'ler OC denemedim ne kadar destekler bilmiyorum. SK Hynix çip kullanıyor bendeki büyük ihtimalle aynı çiptir.

Param olsaydı 2. sisteme alırdım vallahi 10/10 fırsat.
16 RAM hali hazırda var 2 tanede boş slotum daha var aslında alabilirim marka bile uyuyor ama işte gereksiz hissediyorum. Seneye sistem değişeceğim masrafa gerek var mı sizce? İyi fiyat olsa bile bazen ne gerek var diyorum AAA oyunlarda sınırda kalsa bile oyun zevkim baltalanmıyor etmiyor.

16 RAM hali hazırda var 2 tanede boş slotum daha var aslında alabilirim marka bile uyuyor ama işte gereksiz hissediyorum. Seneye sistem değişeceğim masrafa gerek var mı sizce? İyi fiyat olsa bile bazen ne gerek var diyorum AAA oyunlarda sınırda kalsa bile oyun zevkim baltalanmıyor etmiyor.
Hiç gerek yok hocam seneye sistem değiştirecekseniz ve oyun zevkinizi etkilemiyorsa. Sisteminizi satacaksanız belki düşünülebilir.

500 tl çok iyi fırsat hem sistemi satarken de 500 tl değil daha yüksek eklersin üzerine 24 veya 36 ram olacak çünkü.Bence bütçen varsa al geç iyi fırsat baya.

16 RAM halihazırda var 2 tanede boş slotum daha var aslında alabilirim marka bile uyuyor ama işte gereksiz hissediyorum. Seneye sistem değişeceğim masrafa gerek var mı sizce? İyi fiyat olsa bile bazen ne gerek var diyorum AAA oyunlarda sınırda kalsa bile oyun zevkim baltalanmıyor etmiyor.

2x16 al daha mantıklı.

2x8 aynı markanın RAM'i takılı 2 slotta hali hazırda boş.
500 tl çok iyi fırsat hem sistemi satarken de 500 tl değil daha yüksek eklersin üzerine 24 veya 36 ram olacak çünkü.Bence bütçen varsa al geç iyi fırsat baya.
Laptop'a geçeceğim sistem evde kalır büyük ihtimalle satmam etse zaten 25-26K eder pekte etmese de olur kalsın sistem.