Bütçe
4.5

D4C

Uzman
Fiyatı diğer kitlere göre daha ucuz ve CL değerleri de daha düşük olduğundan bu RAM'i almayı düşünüyorum. Bu fiyattan alınır mı?

Fiyatı diğer kitlere göre daha ucuz ve CL değerleri de daha düşük olduğundan bu RAM'i almayı düşünüyorum. Bu fiyattan alınır mı?
Bazı kişilerde sorunlar çıkıyor. Kronik olabilir. Ona göre al.

Hocam ne gibi sorunlar var bu markada? Kısaca yazar mısınız rica etsem. Ona göre vazgeçeceğim.

Memtest86 gibi test programlarında hata verebiliyor veya uyumsuzluk yaşayabiliyor. Elbette bu durum birçok farklı sebepten kaynaklanabilir. Ancak sorun yaşayan ve yardım ettiğim kişilerin büyük kısmı bu RAM’i kullanıyordu. Bu nedenle ben de tercihen XPG Lancer CL30 6000 MHz modelini aldım. Yani kronik bir problem olup olmadığı kesin değil.

Memtest86 gibi programlarda hata veriyorlar. Veya uyumsuzluk yaşanabiliyor. Tabii bu çok fazla şeyden kaynaklanabilir. Ama sorunu olan ve yardım ettiğim kişilerin çoğu bu RAM'i kullanıyordu. Bende sırf bu yüzden XPG Lancer CL30 6000MHz tercih ettim. Yani kronik mi bilmiyoruz.
O halde ben direkt G skill çekeyim. Bu markada sorun yok dimi ?

Memtest86 gibi test programlarında hata verebiliyor veya uyumsuzluk yaşayabiliyor. Elbette bu durum birçok farklı sebepten kaynaklanabilir. Ancak sorun yaşayan ve yardım ettiğim kişilerin büyük kısmı bu RAM’i kullanıyordu. Bu nedenle ben de tercihen XPG Lancer CL30 6000 MHz modelini aldım. Yani kronik bir problem olup olmadığı kesin değil.
CL 38 ile CL30 arasında hissedebileceğim kadar bir fark olur mu? Sorunlu bir modelse lexar thor alabilirim.