Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam eğer çıkmıyorsa müşteri hizmetlerini arayın. 0850 622 60 60Hocam çarka bastığımda kartı kapat gibi bir seçenek çıkmıyor.
Kartlarım menüsü var. Kartın üzerine tıklayarak detaylarına bakın. “Sanal kart” ibaresi yer alıyorsa fiziksel değildir.
Alparow
Uzman
Kartlarım menüsü var. Kartın üzerine tıklayarak detaylarına bakın. “sanal kart” ibaresi yer alıyorsa fiziksel değildir.
Hocam yer almıyor, peki ben bunu nasıl kapatabilirim?
Ekran atabilir misiniz birlikte bakalım? Mantıken kartın içine yani ayarlarına girebiliyor olmanız gerekiyor.Hocam yer almıyor, peki ben bunu nasıl kapatabilirim?
Alparow
Uzman
Ekran atabilir misiniz birlikte bakalım? Mantıken kartın içine yani ayarlarına girebiliyor olmanız gerekiyor.
Hocam çarka bastığımda kartı kapat gibi bir seçenek çıkmıyor.
Hocam eğer çıkmıyorsa müşteri hizmetlerini arayın. 0850 622 60 60Hocam çarka bastığımda kartı kapat gibi bir seçenek çıkmıyor.
Alparow
Uzman
Hocam eğer çıkmıyorsa müşteri hizmetlerini arayın. 0850 622 60 60.
Hocam numara babamın üzerine ararsam babamı istemezler değil mi? Diğer bankalarda öyle oluyordu.
Yaşınız küçük değilse ve babanızın bilgilerini biliyorsanız en azından onun ismiyle konuşun. Kart sahibini isteyebilirler, en azından kartı kapatmak için uygulamadan sizi yönlendirirler veya oradan müdahale ile kapatırlar.Hocam numara babamın üzerine ararsam babamı istemezler değil mi? Diğer bankalarda öyle oluyordu.
Alparow
Uzman
Yaşınız küçük değilse ve babanızın bilgilerini biliyorsanız en azından onun ismiyle konuşun. Kart sahibini isteyebilirler, en azından kartı kapatmak için uygulamadan sizi yönlendirirler veya oradan müdahale ile kapatırlar.
Tamam hocam teşekkürler.
Yaşınız küçük değilse ve babanızın bilgilerini biliyorsanız en azından onun ismiyle konuşun. Kart sahibini isteyebilirler, en azından kartı kapatmak için uygulamadan sizi yönlendirirler veya oradan müdahale ile kapatırlar.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...asina-ragmen-kart-bagli-goezuekueyor.2289483/
Hocam araştırıyordum da böyle bir durum var mı?
Hocam direkt sizin onayınız olmadan oluşmuşa benziyor zaten, olabilir yani. En sağlıklı bilgili müşteri destekten alırsınız.Tamam hocam teşekkürler.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...asina-ragmen-kart-bagli-goezuekueyor.2289483/
Hocam araştırıyordum da böyle bir durum var mı?