Bunun bir önerisi olmaz; zevkler ve renkler başkadır. Ayrıca, görevden göreve kullanman gereken silahlar değişiklik gösterecektir.

Stealth'te Judge Shotgun kesinlikle öneririm. Loud'da seçtiğiniz perk ve skillere göre değişir ama lmgler genelde baya iyi, özellikle zorluk düşükse.

Bunun bir önerisi olmaz; zevkler ve renkler başkadır. Ayrıca, görevden göreve kullanman gereken silahlar değişiklik gösterecektir.

Silent judge shotgun + compound bow + toothbrush buildiyle oynuyorum, her yerde işe yarıyor. Sessiz oynayacaksanız bu loadout ile oynayabilirsiniz.

Stealth'te judge shotgun kesinlikle öneririm. Loud'da seçtiğiniz perk ve skillere göre değişir ama lmgler genelde bayağı iyi, özellikle zorluk düşükse.

Cevaplar için sağ olun. Hacker Build oynuyordum. Öneriler için yine teşekkürler.

Payday 2 oynayan kaldı mı hala :) CS 1.6 gibi eskimiyor bu oyun alternatifi de yok, Payday 3 de hayal kırıklığı..
Epic Games güncellemesiyle oyunun optimizasyonu bitmeden önce oynuyordum şimdi kaldırmıyor maalesef. Yeni bilgisayar alınca ilk indireceğim oyun olacak ama. :D