Eki Görüntüle 147687
Oyunu sömürmeme rağmen hala stealing xmas muhtemelen. Mapin neredeyse tamamını sömürüp çantayı ortaya fırlatmak veya çatıyı patlattıktan sonra ağaçtan kayarak speedrun atmak çok zevkli.
Onun dışında goat Simulator görev zinciri de hoşuma gidiyor. Payday 2'den çok GTA'yı andırıyor.
Aftershock, öğrenene kadar kaotik geliyordu. Oyunu kavradıktan sonra Doom slayer gibi cirit atıyordum. Benzer şekilde panic room a da o şekilde bağlandım.
Bir de pek sevmediğim ama nostajisi olan car shop var. YT gaming hala popülerken Payday 2 çeken bazı TR youtuberları oynuyordu ve imreniyordum. Zor sanıyordum da aslında oynayanlar beceriksizmiş. Oyunun en basit görevlerinden biri :D

Benim de vardır o kadar.
İstesem PTT'yi soyarım.

Neden bu kadar kısa mesaj yazdınız? Payday 2 oynayan birisiniz. Yorumunuz mutlaka daha uzun ve önemlidir diye düşünüyorum. Yoksa kol ile yazmak zor mu geldi?
Payday 2'nin Shadow Raid görevinden sonra en heyecanlı görevi bana kalırsa. Görevde, ABD tarafında gizlice ilerleyip tünel girişini buluyorsunuz ve Meksika tarafında kartelin üssüne geçiyorsunuz. Ayrıca detaylı bir görev olması hoşuma gidiyor diğer Bank Heist gibi görevlere nazaran.

Ayrıca evet, klavye kullanımı zor geldiği için bilgisayarıma geçtim. 😄

Sesli, sessiz fark etmez.
En sevdiğiniz olmalı. Benim tercihim: Cook off ve bank Heist'in

Ben sadece ilk oyunu oynadım, o oyunda bence en iyi soygun Diamond Heist. Atmosferi çok iyi, müzikleri de gaz. İkinci favorim de Panic Room. Soygun sırasında binayı darma duman edip, gaz bir müzik ile federallerle kapışmak efsane.

Bu soygunlar biraz daha farklı bir biçimde olsa bile 2. oyunda vardı diye biliyorum.