Ben kanıt ta sundum ama bakan da olmadı. Satıcıya göre değişen bir durum.

Discord sunucularında olanları almanı tavsiye etmiyorum ama onun haricinde sıkıntı yoksa link isterim alırım.

Örnek.
6 ay içerisinde sorun yaşarsanız tek kelimeniz ile resmi şikayette bulunuyorsunuz ve bunu itemsatışa değil devletin rızasıyla yapabiliyorsunuz.
Açıklamada yazıyor.

İtemSatış gibi yerler genelde sorun yaşadığınız zaman para iadesi sağlayabiliyorlar, zamanında sırf açıklamasındaki özellikleri karşılamıyor diye custom bir Windows imajından iade alıp ilanı dahi kaldırtmıştım. :D

Ancak soru şu, bunun korsandan ne farkı var? Direkt korsan oynayın aynı mantık, değil mi?

Ben kullandım. Hata birçok oyunu böyle denedim. Wahrhammer 40k, Black myth Wukong, Elden Ring vb. 5 bin satışın üzerindeki satıcılar güvenli olabilirler. Ha kazıklansanızda 25-50 lira kazıklanmış olursunuz. Fazla değil

İtemsatış gibi yerler genelde sorun yaşadığınız zaman para iadesi sağlayabiliyorlar, zamanında sırf açıklamasındaki özellikleri karşılamıyor diye Custom bir Windows imajından iade alıp ilanı dahi kaldırtmıştım. :D

Ancak soru şu, bunun korsandan ne farkı var? Direkt korsan oynayın aynı mantık, değil mi?

İndirmesini bilmeyen virüsü direkt bulaştırır hocam.

İndirmesini bilmeyen virüsü direkt bulaştırır hocam.
Bence hem siz, hem biz, hem de bu forumdaki çoğu kişi indirmesini biliyordur.

Bana burada garip giden şey oyunun orijinal yapımcısının para kazanmamasına rağmen - ki bu o kadar da sorun değil - tamamen rastgele birinin bu işi ticarethaneye çevirip belki 1000 kişiden kişi başı 20-30₺ kazanması. Sayıları uydurmuş olabilirim :)

Kullanan kişiye bir şey diyemem pek tabii, hem korsan oyunların yarattığı placebo etkisini baskılıyordur.

Bence hem siz, hem biz, hem de bu forumdaki çoğu kişi indirmesini biliyordur.

Bana burada garip giden şey oyunun orijinal yapımcısının para kazanmamasına rağmen - ki bu o kadar da sorun değil - tamamen rastgele birinin bu işi ticarethaneye çevirip belki 1000 kişiden kişi başı 20-30₺ kazanması. Sayıları uydurmuş olabilirim :)

Kullanan kişiye bir şey diyemem pek tabii, hem korsan oyunların yarattığı placebo etkisini baskılıyordur.

60-70K satan adamlar var bu tarz sitelerde. Belki de daha fazla. O ilanlar en az 20-25 lira zaten. Bu arada hayır, korsan indirmesini bilmiyorum:D

60-70K satan adamlar var bu tarz sitelerde. Belki de daha fazla. O ilanlar en az 20-25 lira zaten. Bu arada hayır, korsan indirmesini bilmiyorum:D
Anlatasım geldi de şimdi hiç uyarı yiyecek günümde değilim :D

Çok zor bir süreç değil, güvenilir 1-2 tane site var, bu siteleri uBlock Origin ile reklamlardan olabildiğince kaçınarak ziyaret ediyorsunuz. Gerisini halledersiniz.

Herkese merhaba. GoW Ragnarok oyununu oynamak istiyorum. Gamefix ya da İtemsatış gibi sitelerden paylaşımlı Steam hesabından almak mantıklı mı? Bu hizmeti kullanıp herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Almayı düşünüyorum ancak Sosyal'e sormak istedim.

Ben almıştım fakat hesabı geri çekmişlerdi onun yerine korsan oynayın param sitede kaldı boş boş kullanamıyorum bile. Tavsiye etmem.