İlk defa duyduğum için tavsiye edemem. Ama Oyuncustoredan çok fazla alışveriş yaptım tek orayı önerebilirim. Sıkıntı olduğunda canlı destekle anında dönüyorlar.
Teşekkür ederim hocam. Aldıktan sonra Remote Play'i kapatıp hesabı da Offline yaptıktan sonra başka bir şey yapmak gerekiyor mu?

hesapların yabancı sitelerden çalıntı olduğunu ve 1-2 hafta sonra hesapların patladığını söylüyorlar.
Şimdi isterseniz forumda açılmış konulara bir göz atın, o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hatta ben link bırakayım, oradan bakıverin:
Ayrıca şunu belirteyim: Hesap satışı Steam politikalarına aykırı. Steam hesapları başkalarına devredilemez, nokta. Miras olarak bile bırakamıyorsunuz. Tespit edildiğinde hesap devre dışı bırakılıyor. Bir kişi hesap satın aldıktan sonra sorun yaşamadı diye hesap satışı güvenli olmuyor.
Ha eğer para vermek istemiyorsanız Fitgirl'dan Repack kurabilir veya düzgün bir kaynak varsa Reddit'e bakabilirsiniz.
Şimdi böyle imkanlar varken neden 50-100 TL'ye hesap alıp sonradan da bunun mağduriyetini yaşayasın ki? Gerek yok yani. Repack kurun geçin en basitinden.

Hocam siz yazdıktan sonra site hakkında biraz bakındım internette, hesapların yabancı sitelerden çalıntı olduğunu ve 1-2 hafta sonra hesapların patladığını söylüyorlar.
İlk çıktığında NFS Unbound almıştım daha bugün girdim hala açılıyor. 1 yıl önce de sınırsız Gamepass aldım şu anda gamepass üzerinden DBD oynuyorum.