Teşekkür ederim hocam. Aldıktan sonra Remote Play'i kapatıp hesabı da Offline yaptıktan sonra başka bir şey yapmak gerekiyor mu?İlk defa duyduğum için tavsiye edemem. Ama Oyuncustoredan çok fazla alışveriş yaptım tek orayı önerebilirim. Sıkıntı olduğunda canlı destekle anında dönüyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Onun bilgisini onlar verecektir. Almadan önce de canlı destekten sorabilirsin.Teşekkür ederim hocam. Aldıktan sonra Remote Play'i kapatıp hesabı da Offline yaptıktan sonra başka bir şey yapmak gerekiyor mu?
Hocam siz yazdıktan sonra site hakkında biraz bakındım internette, hesapların yabancı sitelerden çalıntı olduğunu ve 1-2 hafta sonra hesapların patladığını söylüyorlar.Onun bilgisini onlar verecektir. Almadan önce de canlı destekten sorabilirsin.
- Makaleler
- 4
Şimdi isterseniz forumda açılmış konulara bir göz atın, o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hatta ben link bırakayım, oradan bakıverin:hesapların yabancı sitelerden çalıntı olduğunu ve 1-2 hafta sonra hesapların patladığını söylüyorlar.
Merhaba,
Yeni bir bilgisayar aldım özellikleri gayet iyi. RTX 4050, AMD Ryzen 5 7535HS, 16 GB RAM ve 512 SSD. Fakat bir oyuna 500-1.000 TL verecek bütçem olmadığından RDR 2 gibi güzel oyunları oynayamıyorum. Oynamak istiyorum ama öğrenciyim, bütçem yetmiyor. Bu sebeple bilgisayarım iyi olmasına rağmen oyun alamıyorum oyun oynayamıyorum.
20-25 liraya satılan offline hesaplardan aldım. Adamdan kod istiyorum vermıyor, dolandırdı beni. Ne yapmam lazım? Korsan mı oynamalı yoksa offline hesap ile mi? Biraz endişeliyim virüs konusunda.
Yeni bir bilgisayar aldım özellikleri gayet iyi. RTX 4050, AMD Ryzen 5 7535HS, 16 GB RAM ve 512 SSD. Fakat bir oyuna 500-1.000 TL verecek bütçem olmadığından RDR 2 gibi güzel oyunları oynayamıyorum. Oynamak istiyorum ama öğrenciyim, bütçem yetmiyor. Bu sebeple bilgisayarım iyi olmasına rağmen oyun alamıyorum oyun oynayamıyorum.
20-25 liraya satılan offline hesaplardan aldım. Adamdan kod istiyorum vermıyor, dolandırdı beni. Ne yapmam lazım? Korsan mı oynamalı yoksa offline hesap ile mi? Biraz endişeliyim virüs konusunda.
- TinerciYasin
- hesap korsan offline
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
Bir oyun olmuş 1800-2000 lira. Para vermek cidden güç (zaten o kadar param da yok). Bu satın alımlardan bilgisi olan arkadaşlar varsa bana açıklayabilir mi? Nasıl satın alınır veya neye göre güvenmem lazım vs?
- Ratchet
- hesap satın steam steam hesap
- Forum: Dijital Oyun Servisleri
Steam Destek :: Bir Steam hesabını satın almak veya satmak
Şimdi böyle imkanlar varken neden 50-100 TL'ye hesap alıp sonradan da bunun mağduriyetini yaşayasın ki? Gerek yok yani. Repack kurun geçin en basitinden.
İlk çıktığında NFS Unbound almıştım daha bugün girdim hala açılıyor. 1 yıl önce de sınırsız Gamepass aldım şu anda gamepass üzerinden DBD oynuyorum.Hocam siz yazdıktan sonra site hakkında biraz bakındım internette, hesapların yabancı sitelerden çalıntı olduğunu ve 1-2 hafta sonra hesapların patladığını söylüyorlar.
Learnof 53
Üstün
- Makaleler
- 2
Sınırsı Gamepass sitelerden mi aldınız? Eğer öyleyse EA hesaplarına erişiminiz var mı?İlk çıktığında NFS Unbound almıştım daha bugün girdim hala açılıyor. 1 yıl önce de sınırsız Gamepass aldım şu anda gamepass üzerinden DBD oynuyorum.
Oyuncustore'dan aldım. EA oyunları oynanmıyor.Sınırsı Gamepass sitelerden mi aldınız? Eğer öyleyse EA hesaplarına erişiminiz var mı?
hocam yardımcı olur musunuz hesap hakkındaSorun olmaz hocam. Remote Play özelliğini kapatın ayarlardan. Oyunu indirdikten sonra Steam Offline moda alın rahat rahat oynayın. Eğer istediğiniz başka oyun varsa ücretsiz temin edebilirim paylaşımlı hesabım çok.
Sorun olmaz hocam. Remote play özelliğini kapatın ayarlardan. Oyunu indirdikten sonra Steam offline moda alın rahat rahat oynayın. Eğer istediğiniz başka oyun varsa ücretsiz temin edebilirim paylaşımlı hesabım çok.
Reis bizimle paylaşabilirsen çok mutlu oluruz hesaplarını.
Borz
Uzman
merhaba hortlatıyorum ama bilgisayara erişiyolar falan yazanlar olmuş sıkıntı oluyor mu?