İlk defa duyduğum için tavsiye edemem. Ama Oyuncustoredan çok fazla alışveriş yaptım tek orayı önerebilirim. Sıkıntı olduğunda canlı destekle anında dönüyorlar.
Hocam siz yazdıktan sonra site hakkında biraz bakındım internette, hesapların yabancı sitelerden çalıntı olduğunu ve 1-2 hafta sonra hesapların patladığını söylüyorlar.
Yeni bir bilgisayar aldım özellikleri gayet iyi. RTX 4050, AMD Ryzen 5 7535HS, 16 GB RAM ve 512 SSD. Fakat bir oyuna 500-1.000 TL verecek bütçem olmadığından RDR 2 gibi güzel oyunları oynayamıyorum. Oynamak istiyorum ama öğrenciyim, bütçem yetmiyor. Bu sebeple bilgisayarım iyi olmasına rağmen oyun alamıyorum oyun oynayamıyorum.
20-25 liraya satılan offline hesaplardan aldım. Adamdan kod istiyorum vermıyor, dolandırdı beni. Ne yapmam lazım? Korsan mı oynamalı yoksa offline hesap ile mi? Biraz endişeliyim virüs konusunda.
Bir oyun olmuş 1800-2000 lira. Para vermek cidden güç (zaten o kadar param da yok). Bu satın alımlardan bilgisi olan arkadaşlar varsa bana açıklayabilir mi? Nasıl satın alınır veya neye göre güvenmem lazım vs?
Ayrıca şunu belirteyim: Hesap satışı Steam politikalarına aykırı. Steam hesapları başkalarına devredilemez, nokta. Miras olarak bile bırakamıyorsunuz. Tespit edildiğinde hesap devre dışı bırakılıyor. Bir kişi hesap satın aldıktan sonra sorun yaşamadı diye hesap satışı güvenli olmuyor.
Ha eğer para vermek istemiyorsanız Fitgirl'dan Repack kurabilir veya düzgün bir kaynak varsa Reddit'e bakabilirsiniz.
Şimdi böyle imkanlar varken neden 50-100 TL'ye hesap alıp sonradan da bunun mağduriyetini yaşayasın ki? Gerek yok yani. Repack kurun geçin en basitinden.
Hocam siz yazdıktan sonra site hakkında biraz bakındım internette, hesapların yabancı sitelerden çalıntı olduğunu ve 1-2 hafta sonra hesapların patladığını söylüyorlar.
Sorun olmaz hocam. Remote Play özelliğini kapatın ayarlardan. Oyunu indirdikten sonra Steam Offline moda alın rahat rahat oynayın. Eğer istediğiniz başka oyun varsa ücretsiz temin edebilirim paylaşımlı hesabım çok.
Sorun olmaz hocam. Remote play özelliğini kapatın ayarlardan. Oyunu indirdikten sonra Steam offline moda alın rahat rahat oynayın. Eğer istediğiniz başka oyun varsa ücretsiz temin edebilirim paylaşımlı hesabım çok.