PayPal hesabına giriş yapılmıyor

zerotwo

Çalışkan
Dostlar selam, PayPal hesabıma 2 hafta önce sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyordum fakat hesabıma ödeme geldikten sonra bu hatayı vermeye başladı. Bunu nasıl aşabilirim?

Denemediğim şey kalmadı. Hesabım banlandı mı onu da bilmiyorum, banlansa böyle yazacağını sanmıyorum. İçerdeki parayı normal şartlarda çekebiliyordum fakat bu hatayı aldığım için hiçbir şekilde giremiyorum hesabıma.

İngilizcem ve ABD numaram olmadığı için de ulaşamıyorum asla. Mail adreslerini kapattıklarını duydum ve canlı destekte AI yardımcı olmaya çalışıyor ve sorunuma çözüm bulamıyorum. Hesaba bir şekilde giriş yapabilsem belki içerideki parayı Recep Baltaş'ın Cenoa videosundaki gibi parayı çekmeyi deneyecektim.

1750517323774.webp

Arkadaşım da ben de Türkiye'de yaşıyoruz ve arkadaşım birden fazla kez kullanmasına rağmen hesabına giriş yapabiliyor fakat ben ne denersem deneyeyim olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilerseniz desteğe İngilizce mail atın. Alternatif olarak bir süre bekleyip sonra tekrar girmeyi deneyin.
Hocam problem burda işte 😅 benmi körüm bilemiyorum, sitesinde bakmama rağmen mail adreslerini bulamadım. Reddite baktığımda kapattıklarını söylediler. Varsa verirseniz çok sevinirim gerçekten.

Dilerseniz desteğe İngilizce mail atın. Alternatif olarak bir süre bekleyip sonra tekrar girmeyi deneyin.
Birde günlerce beklediğim oldu yine de çözüm olmadı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt