PayPal Türkiye'ye Geri Dönebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    paypal türkiye
@4196 dedikleriniz doğrudur ancak benim merak ettiğim PayPal'ın hiçbir ülkede tüzel kişiliği olmadan faaliyet gösterebildiğine ilişkin bir kaynak var mıdır? Bu ilginç bir konu.

Kendi sitesinde nereyi incelemeliyim tam olarak bu konuya ilişkin?

@Hans açıkçası ben ülkede temsilcilik açmama konusunda direten firmaların barınamamasına çok da karşı değilim. Tüketici etkileniyor ancak temsilcilik açmasının faydaları çok daha fazla.

Bu ülkede iş yapıyorsan, buradan ekmek yiyorsan buraya yatırım, veri ve en önemlisi istihdam sağlayacaksın. En azından yasal süreçlerde etkin görev alacak yerel birilerine iş vermelisin. Operasyonu gel buradan yönet demiyor zaten kimse.

Öbür türlü yurt dışından adam sizin taleplerinizi umursamıyor ki. Savcılığa başvursanız PayPal (örnek veriyorum direkt PayPal'ı kast etmiyorum) 6 ay sonra cevap veriyor. Dolandırılsanız size veri gelmiyor yani aylarca düşünün. Hoş mu?

Son düzenleme:
Apple Pay’i özellikle bekliyorum. Büyük kolaylık. Paypal’in olması ayrı bi saçmalık. Dünya’dan ayrı yaşıyoruz resmen.

Umarım ikisi de gerçekten gelir ve işimiz için çok kolaylık sağlar.

Hocam Apple Pay gelir mi?

Hocam mesele sadece temsilcilik açma, muhattap alınma meselesi değil. Paypal o dönemde bütün bunlara hazırdı. Ama bizimkiler daha fazlasını istedi.

@Hans ifade etmiş, haklı demiş. O zaman güzel kardeşim Papara'da yaşanan ve rezillik seviyesine ulaşan kart operasyonuna neden izin veriyor BDDK?

Efendim?

O yüzden de gidip bit.ly gibi siteyi Milli Piyango idaresinin kararı ile neden engelliyor BTK?

Papara'nın sahiplerine ortaklarına odaklanın. Papara dışındaki rakiplerine bakın hemen hepsi banka destekli. Papara kimdir, nereden büyümüştür. İyi inceleyin.

Arkadaşlar kendinize gelin, biraz sorgulayın. Paypal'da kara para dönüyor diyerek tüm dünyanın kullandığı sistemi kendimize mi benzeteceğiz. Yapmayın. Biraz resme büyük bakın.

Mesele denetleme meselesi değil, mesele bir para transferi olacaksa o transferden de pay alma meselesi!

PayPal o dönemde bütün bunlara hazırdı.
Şunların kaynağını verseniz çok daha iyi olacak çünkü baktığımda aksine haberler görüyorum. Böyle spekülasyonlar üzerinden konuşmuş oluyoruz. Ben direkt tüzel kişilik kurmayı kabul etmedi diye okuyorum ilk çıkan haberlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…