Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Ne satıldı o zaman?
Sanırım Salih Amca haklıymış, ıhlamur suyu olabilir. Ya da BionTech diye sadece sıvı gibi bir şey olabilir.
- Makaleler
- 2
Türkiye’ye hiç BioNTech satılmadığı iddiası doğru değil. BioNTech aşıları Türkiye’ye satıldı; ancak doğrudan BioNTech firmasından değil, Pfizer üzerinden ve aracı anlaşmalar yoluyla temin edildi. Zaten BioNTech kurucularının defalarca Türkiye’ye gelmesi, Bakanlık yetkilileriyle görüşmeler yapması bunun en açık göstergesi. Eğer hiç satış olmasaydı bu temasların ve anlaşmaların bir anlamı olmazdı. Bu nedenle "hiç satılmadı" söylemi gerçeği yansıtmıyor ve büyük ihtimalle yanlış ya da eksik bilgiye dayanıyor.
emilbreivik
Uzman
Bari içindeki musluk suyu gibi bir şey olsun da tribe girmeyelim durduk yerde.
Böyle bir haberin olduğuna inanmıyorum. Hadi tamam Biontech değil içindeki. O zaman ne vurdular? Sırf 1-2 clickbait uğruna yalan yanlış haberler yapıyorlar ya. Diyecek kelime bulamıyorum abi.
Valla olabilir. 5 doz aldım hiçbirinde bir yan etki olmadı. Su bastılar galiba.
Böyle bir haberin olduğuna inanmıyorum. Hadi tamam BioNTech değil içindeki. O zaman ne vurdular? Sırf 1-2 clickbait uğruna yalan yanlış haberler yapıyorlar ya. Diyecek kelime bulamıyorum abi.
Ne vurduklarini bilmiyorum ama olduktan sonra kalbim teklemeye basladi ve eklem iltihaplari olustu. Doktora gitmem gerek. Hiç kalbim oyle hareket etmezdi mesela. Sanki boyle duruyormuş gibi sıkıp birakiyor kendini şaka gibi ama bunu yasamaya başladım. Eklem iltihabi icin 14 tane iğne yedim ve kardiyolojiye gitmem gerekli simdide fakat su siralar mumkun degil. Keske olmasaydim.
Komplo teorilerine inanan kuzenim ve ailesinden 1 kisi COVID nedeniyle ölmesine rağmen COVID'e inanmayip asi olmamisti. Bu COVID yaslilari öldüren bir hastalik. Keske hiç olmasaydım aşı ama seyahat icin zorunlu kılmıslardi. Allah sonumuzu hayır etsin diyecek bir şeyim yok başka.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-