Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Bende giremiyorum envantere bile. Aynı hata. Cs2 de bugün yaşanan guncellemeden sonra oldu.
Bence sürer 2 3 gün. Istesekte item satamiyoruz suan
Bence sürer 2 3 gün. Istesekte item satamiyoruz suan
ŞenolGüneş
Uzman
Bende de aynı durum var, modemi resetledim olmadı. VPN ile denedim, bir oldu bir olmadı çözemedim tam nasıl düzeleceğini.
emilbreivik
Uzman
Bende de sürekli olan bir hata. Bugün de pazara bakmak istediğimde aynı şey oldu, öyle olunca telefondan mobil veriyle giriş yaptım pazara sıkıntı çıkmadan. Siz de telefonunuzdan mobil veriyle girmeyi deneyin pazara.
GRL
Becerikli
CS2'ye yeni gelen güncelleme yüzünden pazar çok kalabalık hocam.Eki Görüntüle 195238
Normalde 15 dakika civarı bekleyince tekrar girebiliyordum ancak 3-4 saattir giremiyorum. Yarına düzelir mi?
Hayatım karardı. Bence de girmenizi engellemesi normal.
Son düzenleyen: Moderatör:
kubatotuzsubat111
Uzman
Görmek istemiyorum artık
5 TL'ye sattığım kasalar dolara geçtikten sonra 10 dolar 15 dolar oldu yapmayın ben daha bunu unutamıyorum.
Bu arada sizce bıçak alınır mı? 75 dolar civarına gölge hançerleri var alsam mesela 3 4 ay sonra yükselme ihtimali var mıdır?
Bu arada sizce bıçak alınır mı? 75 dolar civarına gölge hançerleri var alsam mesela 3 4 ay sonra yükselme ihtimali var mıdır?
Hakanss
Becerikli
Eki Görüntüle 195238
Normalde 15 dakika civarı bekleyince tekrar girebiliyordum ancak 3-4 saattir giremiyorum. Yarına düzelir mi?
Turkcell IPS'i blocklaniyor galiba Türk Telekom verisinde bir sorun yok.
kubatotuzsubat111
Uzman
Turkcell IPS'i blocklaniyor galiba Türk Telekom verisinde bir sorun yok.
Bende bir sorun yok hocam Turkcell fiber benim şu an pazar akıyor.